Pogledajte što su navijačima Hajduka napravili u Koprivnici

Zaštitari su dobili upute da na ostatak stadiona puštaju samo navijače iz pet županija, ostali su morali na gostujuću tribinu.

Hajduk je danas nakon preokreta s 2:1 slavio u Koprivnici protiv Slaven Belupa, no utakmica nije prošla bez incidenata.

Redari uoči utakmice nisu Torcidi dopustili unošenje transparenata na stadion, ali su kasnije ipak promijenili mišljenje.

Osim toga, organizatori navijačima Hajduka nisu dopustili ulazak na bilo koju tribinu osim gostujuće. Naime, zaštitari su dobili upute da na ostatak stadiona puštaju samo navijače iz pet  županija: Koprivničko-križevačke, Varaždinske, Međimurske, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske. Navijači iz ostalih županija morali su u “kavez”.

Nezadovoljni navijači pokušali su dobiti objašnjenje i pismenu potvrdu zabrane kako bi doznali protiv koga mogu podignuti tužbu, piše Splitski dnevnik.

A sudac Fran Jović je nakon susreta prijavio direktora Slaven Belupa Zvonimira Šimunovića, a napisao je sljedeće:

Po završetku utakmice, gospodin Zvonimir Šimunović dočekao me je u tunelu igrališta te se pokušao sa mnom fizički obračunati, u čemu su ga spriječili zaštitari. Nakon toga, isti mi je prijetio riječima: ‘Jeb*** ću ti ja mater, pi** ti materina.’ To je ponovio u više navrata.

(www.jabuka.tv)6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.