Pogledajte što piše u starom priručniku o seksu

Iako malo tko danas može zamisliti na koje su načine žene zavodile muškarce potkraj 19. stoljeća, nesumnjivo je da se oni poprilično razlikuju od onih danas. Isto vrijedi i za vođenje ljubavi, a kako su nekad ljudi razmjenjivali nježnosti, možemo doznati iz knjiga.

Supruga svećenika L. D. Smythersa Ruth Smythers 1894. godine objavila je priručnik o seksu za novopečene supružnike i one koji žele oživjeti izblijedjelu romansu.

Čitajući ga danas, mnogima je bizarno ono što je Smythers u njemu pisala. Naime, autorica je tvrdila da su muškarci većinom perverzni po prirodi jer im je nemoguće obraniti se od primitivnih instinkata, zbog čega će često pokušavati inicirati snošaj. Uz to, Ruth je savjetovala žene kako ljubiti suprugovo odvratno tijelo, piše Index.hr.

Također, nema ljubljenja tijekom vođenja ljubavi. Ako muškarac pokuša poljubiti svoju dragu u usta, ona to može zaustaviti laganim okretanjem glave u stranu da bi njegove usne naposljetku dotaknule obraz.

Uz to, svaki pokušaj svlačenja ili poljubaca na bilo koji drugi dio tijela žena će zaustaviti i spriječiti hitrim odijevanjem uz ispriku kako mora koristiti toalet jer se ženama preporučuje da imaju debelu pamučnu spavaćicu koja će otežati dopiranje do golog tijela.

Smythers je suprugama preporučila da bi seks trebale konzumirati samo dva puta tjedno te istaknula da će svaka dobra supruga s godinama pokušati održati takav tempo ili, ako ga muškarac pokuša pojačati, ona ga može spriječiti glumeći da je nešto boli.

Ako ima seksa, onda to mora biti jako rijetko i preko volje. Ako se dobra supruga toga ne bude držala, lijep brak bi mogao propasti, upozoravala je Ruth sve supruge.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.