Pogledajte kako je novinarka očitala lekciju bahatom Vučiću

Novinarka srbijanskog Euronewsa Minja Miletić postala je ovih dana hit na društvenim mrežama.

Ona je u svojoj emisiji ugostila ni manje ni više nego aktualnog, a vjerojatno i budućeg predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koja je u svojoj emisiji ugostila predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i očitala mu lekciju kakvu odavno nije doživio.

Vučić se pokušao neuvjerljivo ispričati ako je bio u ranijim odgovorima neugodan prema njoj.

Miletić mu je odgovorila da je naviknula na te stvari od njega, jer je neugodan prema svim novinarima pa nije očekivala ništa bolje ni prema sebi. Vučić je kratko odgovorio samo s “OK” i kiselim osmjehom.

Ali Miletić je i dalje nastavila: Gotovo prema svima ustvari…pogotovo prema onima s prethodne televizije gdje sam radila (op. a, N1).

Vučić je rekao kako nikad tamo nije bio, no, Miletić mu je odgovorila kako odgovara na njihova pitanja na konferencijama za tisak, nakon čega je Vučić ostao bez teksta, kiselo se smiješeći.

Inače, poznato je kako je Vučić uspostavio apsolutnu kontrolu nad svim nacionalnim televizijama i brojnim web portalima i tiskovinama. Ostali su samo rijetki slobodni mediji koji imaju nešto širu publiku.

Vučić pomno bira gdje će gostovati, uglavnom su to mediji koji su mu nastrojeni, izbjegava debate s opozicijom, a kada negdje gostuje redovito s visoka bahato docira novinarima, koji mu najčešće podilaze.

Ipak, sada se neugodno iznenadio jer je naišao na oštrinu s druge strane, a takvu reakciju je vjerojatno odavno zaslužio.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • I na hrvatskoj TV, RTL i Novoj ima podosta bahatih novinara kao i ova novinarka, koji vrijeđaju, sugeriraju, brzo govore i tako vrijeđajuuvažene
   goste, Predsjenike, predsjedničke kandidate na sučeljavanju itd.
   Jako su bahati i nepristojni da me čudi kako im gosti uopće odgovaraju i ostanu i dalje razgovaraju.
   Ovaj primjer u videu je bahato i bezobrazno ponašanje voditeljice da se ne bi trebao stidjeti gost već voditeljica.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.