Pogledajte kako je bilo na otvaranju Adventa u Tomislavgradu – Jabuka.tv

Pogledajte kako je bilo na otvaranju Adventa u Tomislavgradu

U četvrtak navečer počeo je Advent u Tomislavgradu koji organizira Kulturno informativni Centar Tomislavgrad (KIC), a večer je protekla u ugodnoj atmosferi i potaknula na dolazak brojne goste.

Na ovom događaju moglo se vidjeti pregršt sadržaja, od bogate gastronosmke ponude do plesno-glazbenog sadržaja. Za ovaj događaj u prvom redu može se zahvaliti ravnateljici KIC-a Danijeli Papić kao i općini Tomislavgrad i vanjskim suradnicima.

Na samom početku pristunima se obratila ravnateljica KIC-a Danijela Papić, zaželjela im dobrodošlicu i zahvalila sponzorima na pomoći pri organizaciji događaja.

Nakokon uvodnog dijela, imali smo priliku vidjeti izvedbe plenih točaka nekoliko skupina, među kojima su: Pačići, najmlađi sastav,  mažoret grupa Slatkiši koji su uz pjesmu Dance with you – Marcus & Martinus izveli svoju koreografiju; uz hit Girls istog benda zaplesale su članice skupine Sjajni kadeti, a osim njih zaplesale su još i Kadetkinje i Juniorke koje su na razini države i Europe ostvarile već zapažene rezultate.

Pregršt sadržaja i kućica na Adventu u Tomislavgradu

U završnom dijelu večeri nastupila su dva tomislavgradska benda – prvi je tamburaški sastav Zadnja želja, a drugi rock grupa Krivi smjer. Osim navedenoga, gosti su imali priliku razgledati i kupiti radove domaćih OPG-ovaca ili kartu za sutrašnji koncert Opće opasnosti.

Nakon ovako uspješne večeri, radujemo se nastavku ugodne atmosfere i nadamo što brojnijim gostima na koncertu Opće opasnosti, ne samo iz naše nego i iz drugih općina.

Na prvoj večeri vladala je ugodna atmosfera

Kako je bilo na otvaranju Adventa u Tomislavgradu, pogledajte u našoj fotogaleriji.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.