Pogledajte kako je bilo druge večeri Moba street food festivala u Mostaru

Da je Moba ljubav na prvi zalogaj i da će sasvim sigurno prijeći u tradiciju pokazala je i druga festivalska večer prvog street food festivala u Mostaru.

Iz nasmijanih lica i sjajnog raspoloženja velikog broja domaćih i stranih gostiju moglo se vidjeti da je street food festival nedostajao Mostaru svih ovih godina. Hrana nas spaja, oko hrane se okupljamo.

Spoj prekrasnog festivalskog ambijenta, zvuci glazbe koja pokreće i vrhunska tradinovativna kuhinja razlog su zašto je Moba trenutno omiljeno okupljalište svih druželjubaca.

Osim posjetitelja, oduševljenje organizacijom, lokacijom i ukupnim dojmom festivala izrazili su i izlagači koji svakog festivalskog dana vrijedno pripremaju svoje slasne specijalitete.

Tek dvije večeri su iza nas, a svima koji nas još nisu posjetili možemo obećati da će vikend biti još bolji. Za podizanje raspoloženja na još veću razinu čekaju vas tematske večeri zanimljivog DJ programa.

Gastro putovanje na platou iza Gimnazije Mostar traje do nedjelje, 25. rujna, svaki dan od 18:00 sati do 1:00 sat poslije ponoći. Ulaz na sve dane festivala je slobodan.

Ponesite dobar apetit, a u dobrom društvu uz dobru hranu – trenuci za pamćenje su zajamčeni, priopćili su organizatori.

U Mostaru počeo prvi Moba street food festival

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.