Pogledajte kada se zatvara promet na relaciji Mostar-Široki Brijeg

U organizaciji Grada Širokog Brijega u petak od 18 sati održat će se tradicionalni mini maraton Polog-Široki Brijeg dužine oko 10km.

Zbog trčanja maratona na snazi će biti i zabrana prometovanja iz smjera Mostara do Širokog Brijega i obrnuto.

Kako portal Jabuka.tv doznaje iz gradske uprave Grada Širokog Brijega promet se iz smjera Širokog Brijega prema Mostaru zaustavlja u 17:45 i to kroz čitavu Ulicu fra Didaka Buntića do istočnog ulaza u grad između Lisa i Knešpolja s jedne strane, a s druge strane do Trga Širokobrijeških žrtava gdje je cilj mini maratona gdje  će se proglasiti najbolji pojedinci.

Vozila će se moći slobodno kretati preko širokobriješke obilaznice (Ulica Pobijenih franjevaca).

S druge strane zatvaranje prometa iz smjera Mostara prema Širokom Brijegu predviđeno je za 17:55 sati, malo prije starta mini maratona.

Zabrana prometovanja bit će na snazi sve do završetka mini maratona, a svi vozači mole se za strpljenje i da koriste alternativne pravce.

Dodajmo i kako je i za sve zainteresirane trkače, kao i za one koji se do sada nisu prijavili za mini maraton, organiziran autobus za start utrke koji polazi u 16:45 s autobusnog kolodvora u Klancu.

Start mini maratona je u 18 sati u Pologu kod spomen obilježja.

(www.jabuka.tv)14 komentara

 • Pomaže Bog braćo u hristosu. Imate dobre povesničare okrugloga stola što povešću spasiše dve republike od presecanja i sav narod božji na kojima vam svet pozavideti može. Blagodarim.

  • Srbi su zacetnici svijuh ratova..na pidrucju Exyou. Dusa im tudje uzet.(a uvjek zrtve i nevini).kad kaze srbin odmah vidim uniforme oruzje tenkove Rusiju nuklearke i Putina vuka u ovcijoj kozi… Izdade Vucic svoj narod..po najjefinijoj tarifi… I SVE JE srpsko !!!i Isusa svojataju da je rodjen na teritoriju srbije..na konju u ratnoj odori..se razmako..Kazuda je ISUS srpski CAR .Pa kad je Isus ratovo i macevo se… …. nema dalje….

   • Srbizaciju Isusa radi srpska crkva, duhovnjaci, umetnici, intelektualci itd.. U suštini, riječ je zapravo o “pavlinizmu” odnosno ideologiji bizantskog carstva, koje “od Isusa pravi kršćanina” – podanika Carstva – kojemu služi, i slijedom toga “bratom srbinom”.
    To “paulinsko kršćanstvo” je u osnovi miks raznih rimskih poganskih kultova, grčke filozofije, egipatskih božanstava, raznih kultova itd..

  • Burazeri srbi u Isusu Kristu..putujte preko Bosne i HRV….po svoje teritorije u Italy….i ako su vase!!! sravnat Split ste htjeli preko hercegovine ////nece nikada….vise na ove teritorije sa tekovima… Popit pice mozete you welom…dobrodosli uvjek i na zakusku….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.