Pogledajte finalistice najprestižnijeg izbora ljepote Miss BiH za Miss svijeta

U sali Bosanskog kulturnog centra u Tuzli održat će se u nedelju 30.09. izbor Miss BiH za Miss svijeta 2018. sa početkom u 21h.

U finalnoj večeri biraju se Miss Bosne i Hercegovine 2018, prva i druga pratilja, Miss fotogeničnosti BiH, Miss Televotinga BiH, Miss Interneta, Miss Abc Fashion TV BiH 2017, te lenta Miss Visit Sarajevo 2018, koja se realizira pod pokroviteljstvom Tustičke zajednice Kantona Sarajevo.

Službena modna kuća izbora Miss BiH 2018. je Paradi Couture, dizajnerice Ernade Mujić.

Djevojke će se predstaviti i u odjeći za mlade Shooter i Timeout, nosit će reviju Anastasija Fashion- biznis i casual look, a sve će to upotpuniti kao i prethodnih godina, službeni sponzor obuće Deichmann.

Partner projekta Europsko sveučilište “Kallos” Tuzla i Europski univerzitet “Brčko Distrikt”.

U glazbenom dijelu programa sudjeluju nastavnici i učenici iz Srednje glazbene škole “Čestimir Mirko Dušek” iz Tuzle, čijoj obnovi je posvećena ovogodišnja humanitarna akcija izbora Miss BiH pod nazivom “I mi hoćemo svoju školu”.

Ponosni sponzor 23-eg izbora Miss BiH za Miss Svijeta je Babyliss Paris, europski lider visoke kvalitete i inovativnosti u dijelu električnih proizvoda za njegu kose.

Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme krenulo je i glasanje za Miss TELEVOTING BiH 2018. T

akođer vi odlučujete ko će biti ovogodišnja MISS TELEVOTING BIH 2018. Svaka od djevojaka ima i svoj telefonski broj, te možete birajući te brojeve glasati za svoju favoritkinju.

Glasanje je vrlo jednostavno, putem svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH i to tako što se bira jedinstveni broj 096 840 8– i redni broj kandidatkinje od 01 do 19.

Ona djevojka koja bude imala najveći broj poziva (broj za glasanje naveden na svakoj fotografiji), od danas pa do kraja finalnog izbora, plasirat će se u TOP 10 na finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta i ponijet će lentu MISS TELEVOTING BIH 2018. Cijena poziva je 1 KM + 17% PDV.

Ljiljana Krulj i Zlatan Jovanović će biti voditelji ovog veličanstvenog programa uz direktan prijenos na Federalnoj televiziji.

Miss BiH 2018.: Proglašena najljepša djevojka Bosne i Hercegovine

(www.jabuka.tv) 


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.