Pogledajte finalistice izbora za Miss BiH

Ovogodišnji izbor za Miss BiH protječe u pravoj jubilarnoj atmosferi, jer slavi 25 godina postojanja. Upravo 17. rujna je rezerviran za veliko finale i odabir predstavnice BiH koja će svoju zemlju predstavljati na svjetskom izboru.

Pripreme, kao i snimanje za 25. izbor Miss BiH 2021, počele su 3. rujna u Konjicu. Finalistice su se okupile u GARDEN CITY Hotel & Resort, gdje su provele 12 fantastičnih dana.

Ove godine Direkcija Miss BiH promovira podizanje ekološke svijesti, posebno ističući problem divljih deponija u BiH.
Akcija se odvija pod nazivom “VOLIMO PRIRODU – STOP DIVLJIM DEPONIJAMA”. Govorit će se i o zanimljivim destinacijama u BiH te promociji domaćeg turizma.

Ove godine izbor Miss BiH 2021 održava se u vrijeme Sajma turizma i ekologije “List” u Lukavcu, a u cilju razvoja i promocije domaćeg turizma te zaštite okoliša.

Izbor Miss BiH 2021 direktno će prenositi Federalna TV večeras s početkom u 21h.

Svi gledatelji imat će mogućnost telefonskog glasovanja. U galeriji fotografija možete pogledati ovogodišnje finalistice te ukoliko želite glasati za predstavnicu BiH na svjetskom izboru.

Glasati možete pozivom na broj 096 840 8 (redni broj finalistice 1-18) do 17.09. kao i tijekom direktnog prijenosa jubilarnog 25. izbora Miss BiH 2021. Rezultate glasanja objavit ćemo 17.9. u program FTV prije proglašenja nove Miss BiH 2021. Cijena poziva je 1 KM– poručuju iz Direkcije

(www.jabuka.tv)18 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.