Pogledajte euforičnu atmosferu na promociji knjige Zlatka Dalića u Mostaru

Promocija knjige Zlatka Dalića – “Rusija naših snova” (Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu) održala se u Mostaru u srijedu navečer, a njegov dolazak u središte Hercegovine izazvalo je pravu euforiju među brojnim znatiželjniicma.

U predvečerje omiljeni izbornik Vatrenih stigao je u Mostar, dočekao ga je velik broj novinara, poznatih ljudi i brojnih znatiželjnika koji su imali namjeru barem stisnuti ruku i fotografirati se sa čovjekom koji ih je učinio najsretnijima prošlo ljeto.

Njegov izlazak na pozornicu dvorane u Kosači izazvao je prave ovacije okupljene publike

Na konferenciji za medije prije samog predstavljanja knjige, novinarima su se obratili autor knjige Zlatko Dalić, trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević i Josip Muselimović predsjednik Matice hrvatske, organizatora ovog događaja.

A u promociji knjige sudjelovali osim samog autora i spomenuti Blažević i Muselimović, ali i Anton Samovojska, Blaž Slišković, Mario Zorko i jedan od čelnika HNS-a Marijan Kustić.

Za pravu navijačku atmosferu pobrinuli su se Zaprešić Boysi sa svojim omiljenim, a toliko puta opjevanim navijačkim hitovima.

Daliću ovacije prepune Kosače: Hvala vam što volite hrvatsku reprezentaciju

Pogledajte dijelić atmosfere sa ovog događaja u videoprilogu portala Jabuka.tv.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.