Počinje ljetno radno vrijeme naplate parkinga u Mostaru

Od početka uređenja mirujućeg prometa na javnim površinama u Gradu Mostaru (7.2.2022.), svi korisnici usluga Mostar Parkinga su parking plaćali prema zimskom radnom vremenu.

Od 1.4.2022 počinje ljetno radno vrijeme, a s njim i promjene koje svi građani Grada Mostara kao i korisnici usluga Mostar Parkinga trebaju upoznati.

Prema odluci Gradskog vijeća Grada Mostara (Službeni Glasnik Grada Mostara 26/21; Odluka o načinu organiziranja, upravljanja i korištenja javnih parkirališta na području Grada Mostara; član 23), ljetno radno vrijeme naplate javnog parkinga je sljedeće:

– Od ponedjeljka do petka parking se naplaćuje od 7:00 do 21:00.
Subotom se parking naplaćuje od 7:00 do 15:00.
Nedjeljom i neradnim danima u Mostaru u vrijeme nastupajućih značajnih vjerskih praznika i praznika u skladu sa Zakonu o praznicima, parking na javnim površinama u Gradu Mostaru se ne naplaćuje.

Ljetno radno vrijeme naplate parkinga na javnim površinama traje od 1.4.2022 do 1.11.2022., navodi se u priopćenju Mo Parkinga.

Barbarić za Jabuka.tv: Kvartovski parking ići će u korist stanara

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Toliko je trebalo pokušati riješiti nerješene probleme od životne važnosti a ne parking kao najlakše rješjenje za sticanje novca iz đžepa građana koji jedva sastavljaju kraj s krajem.

  • Ostavi se suplje, nista tu ne ide u korist gradjana, samo u korist “vasih dzepova”, nisu gradjani maloumni kako ih vi smatrate, mnogi su bili vani i tacno znaju sta se u svijetu naplaćuje a sta ne, pobijajući vase tvrdnje da se svugdje tako naplaćuje. Vi hocete da svaki kvadrat u gradu naplatite da bi ubrali novac za gomilu stranačkih uhljeba. Sad ste bojazljivo krenuli u kvartovske parkinge opipavajuci puls naroda kako ce reagirati.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.