Počeo novi način prodaje u Zari BiH: Evo što sve trebate znati

Zara je danas pokrenula online prodaju u BiH. Ovim lansiranjem Zara obilježava novu prekretnicu u  širenju svojih integriranih trgovina i online modela širom svijeta.

Zara će svojim internet kupcima u Bosni i Hercegovini ponuditi kompletnu kolekciju za žene, muškarce i djecu koja se nalazi u Zara trgovinama, počevši s novom kolekcijom proljeće/ljeto 2020.

Web stranica je omogućava kupovinu s bilo kojeg mobilnog uređaja i pretraživača dostupnog na tržištu na kojem Zara ima online prisustvo.

Prilikom online pretraživanja kupcima će direktno i automatski biti prikazane posljednje sekcije koje su posjetili, te će moći provjeriti dostupnost proizvoda u trgovini, ali i vidjeti preporučene artikle.

Kupci također mogu koristiti i novu online platformu koristeći Zara mobilnu aplikaciju koja je dostupna za IOS i Android.

Skini aplikaciju za iPhone!

Skini aplikaciju za Android!

Sve što trebate znati o kupovini:

Kupci koji kupuju putem interneta mogu odlučiti da kupljene proizvode prime direktno na adresu ili u obližnju trgovinu.

Preuzimanje u Zara trgovinama je potpuno besplatno. Standardna cijena dostave na kućnu adresu je 7,95 KM, dok  je za kupovinu iznad 99,95 KM besplatna.

Procjena vremena za sve načine isporuke je između 5 do 8 radnih dana.

Prilikom vraćanja ili zamjene kupljenih proizvoda, kupci imaju mogućnost izbora povratka proizvoda putem interneta, ili u najbližoj trgovini u roku od 30 dana.

Zara kupci u Bosni i Hercegovini će moći koristiti servise koji su već dostupni na tržištu: namjenska e-mail kontakt adresa i chat za rješavanje bilo kakvih upita ili reklamacija u vezi s transakcijama.

Također, kupci mogu stupiti u kontakt sa Zarom putem brend social media kanala.

Zara u BiH uvodi novi način prodaje koji će zaluditi kupce

(www.jabuka.tv) 

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.