Počeo glazbeni dio Adventa u Mostaru

Plesnom predstavom Pinokio koju je izveo Plesni klub Erigo-D te koncertom Ivana Zaka u četvrtak navečer počeo je glazbeni dio Adventa u Mostaru.

Od 15. prosinca do 1. siječnja od 19:30 sati do ponoći na velikoj sceni bit će non stop svirka, po dva benda, što znači da će Advent biti jako ritmičan, živ i pokretan, kazao je Damir Bunoza, član Organizacijskoga tima, piše Bljesak.info.

Po njegovim riječima, na pozornici koja je postavljena u parku građani će moći vidjeti Ivana Zaka, Ivana Rajiča i band “Teška tema”.

Nakon toga, 21. prosinca nastupit će band “New Primitives”, 28. prosinca Mostarski narodni orkestar, a u sklopu ovogodišnjeg programa nastupit će i tamburaši, DJ-evi, rock i pop sastavi, tribute bendovi, klape, a planiran je i dječji dnevni program.

Kako je ranije najavljeno, na dočeku Nove godine program će otvoriti grupa Gabriel, a Mostarke i Mostarce u novu godinu uvest će Željko Bebek.

Prvog dana nove godine nastupit će Adi Šoše i grupa Twist. Podsjetimo, Advent se ove godine proširio i na park Zrinjevac, gdje će biti smješten dio adventskih kućica.

Ono što je novina jeste da se širimo u park u kojem će biti i klizalište i cijela novogodišnja bajka za djecu, a i kućica, koje su dobile novi dizajn, je više, rekla je Sanela Mešić iz Organizacijskog odbora.

Po njezinim riječima adventske kućice, kojih je ove godine 34, počele su s radom 4. prosinca i radit će svaki dan od 11:00 sati do ponoći.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.