Počela prodaja ulaznica za oproštajni koncert Vaya Con Dios

SARAJEVONa web stranici www.vaycondios.ba danas je započela prodaja ulaznica za oproštajni koncert grupe Vaya Con Dios u Sarajevu, koji će biti održan u dvorani Zetra u subotu 26. listopada 2013. godine, s početkom u 21 sat.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se nabaviti po cijenama od 25 KM (Tribine), 30 KM (Parter i Balkon), te 50 KM (VIP Parter i VIP Balkon). Sva mjesta na koncertu će biti sjedeća, a broj ulaznica za koncert ove legendarne grupe je ograničen.

Na web stranici www.vayacondios.ba je, putem Raiffeisen bank E-Pay servisa, koji garantira maksimalnu sigurnost kupovine na internetu, omogućeno plaćanje ulaznica putem kreditnih kartica.

Kupovinom putem službene web stranice, www.vayacondios.ba, do ulaznica za ovaj spektakularni glazbeni događaj će moći doći i građani koji se ne nalaze u blizini nekog od standardnih prodajnih mjesta.

Od petka, 4. listopada 2013. godine ulaznice će se moći kupiti i na prodajnim mjestima u Sarajevu – biletarnica Bosanskog kulturnog centra; ispred Sarajevske Tržnice; na Platou Skenderija i u Agenciji Centrotrans (Ferhadija 16), Tuzli – Agencija Transturist (Turalibegova 6), Zenici – Agencija Centrotrans  (M. Tarabara 4), Mostaru – Agencija Autoprevoz (Trg Ivana Krndelja – Autobuska stanica) i Banja Luci – Agencija Neobas (Jevrejska bb).

Više informacija o oproštajnom sarajevskom koncertu čuvene grupe Vaya Con Dios možete potražiti na web stranici www.vayacondios.ba

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.