Pobijedio je rak tri puta, brak mu se raspao, a sada je u zagrljaju bivše voditeljice

Ljubav je u zraku, a leptirići u trbuhu…tako izgledaju dani bivše radijske voditeljice Ecije Ivušić i bivšeg hrvatskog reprezentativca Nikole Pokrivača koji su proteklog vikenda, točnije u subotu, potvrdili vezu zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama.

Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto… Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N., napisala je Ivušić uz fotografiju na Instagramu na kojoj se par ljubi u plićaku jedne plaže u Veloj Luci.

Sreću ne kriju i žele dati svima do znanja koliko je ona postojana. Iste večeri Ecija je zaredala objave s koncerta Saše Matića u Splitu, gdje se zaljubljeni par zabavljao i izmjenjivao nježnosti. Zapjevali su i Oliverovu “Cesaricu” posebno naglašavajući stih “cilega života ja sam tija samo nju”.

Najteži trenuci

Doduše, ovom nogometašu nisu oduvijek cvjetale ruže: prije četiri godine otkrio je sasvim slučajno da boluje od Hodgkinova limfoma, a bolest mu se vratila čak tri puta.

Taj trenutak kad sam doznao da sam bolestan, bilo mi je najteže, uzevši u obzir sva tri puta kada se bolest vraćala. Jer u tim počecima nisam znao ništa o tome, može li se bolest izliječiti, što me čeka, rekao je u intervjuu prije dvije godine.

Nikola je tada bio na pripremama s izraelskom momčadi u Austriji, s kojom je baš potpisao ugovor. Dobio je tri slobodna dana da dođe po stvari u Zagreb i tada je osjetio kvržicu na vratu koja ga je prestrašila. Uslijedile su pretrage koje su potvrdile prisutnost teške bolesti, a Pokrivač je krenuo u borbu za život. Bolest se vraćala čak tri puta, a na kraju ga je spasila majčina koštana srž.

Drugi put se vratila 2016. godine. Naravno da mi je to bio novi veliki šok. Išao sam na redoviti pregled, PTC, i kod pregleda je zasvijetlilo u prsima. Odmah sam znao da se bolest vratila, ispričao je u šoku. Tada su mu uzeli matične stanice, vratili ih u njegovo tijelo, ali bezuspješno – metoda je funkcionirala samo četiri mjeseca i bolest se ponovno vratila.

Taj treći put bilo je najteže, jer više nisam ovisio sam o sebi, već mi je netko drugi morao pomoći transplantacijom koštane srži. Kod prvih testiranja nitko iz obitelji nije odgovarao. Mama je imala neke stanice, ali ne dovoljno za alogeničnu transplantaciju. Budući da je ona ipak imala nešto stanica, liječnici su je ponovno pozvali na testiranje, opisao je Nikola dodajući kako su se odlučili za haploidentičnu transplantaciju.

Kraj braka

Takva vrsta transplantacije nosi mnogo manje rizika od alogenične, jer je u alogeničnoj darivatelj stanica stranac pa postoji mnogo veća mogućnost da ih tijelo odbaci. Na kraju je sve ispalo super, mamine stanice moje je tijelo potpuno prihvatilo, pohvalio se emotivno.

Pobijedio je tešku bolest, ali ne i bračnu krizu, piše Večernji list.

Naime, četverogodišnji brak sa suprugom Katarinom Dabelić okončao se prošle godine u ovo vrijeme. Obiteljska drama prelomila se na leđima para koji je u listopadu 2014. dobio kćer Niku. Nakon što je objesio kopačke o klin i završio sportsku karijeru, Nikola je postao poduzetnik, 2018. otvorio klub i tom prilikom poručio da “nikad nema predaje, nikad nema odustajanja jer život je kratak i vrijedi se boriti…”

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.