Plesom i druženjem završila HT ERONET Božićna bajka

Blagdanskom plesnom razglednicom s Mostarskim mažoretkinjama, u prepunoj Kosači, završila je ovogodišnja HT ERONET Božićna bajka. U dva dana programa, najmlađi su uživali u radionicama, slikanju s Djedom Božićnjakom, darovima, predstavi Maloga teatra i koncertu za male i velike.

Uvertiru u prekrasnu prosinačku večer napravili su mostarski glazbenici Ivo Jurić i Karlo Milićević, koji su, uz kuhano vino, božićnim skladbama pozdravljali prolaznike i posjetitelje.

Uslijedio je pravi spektakl – Blagdanska plesna razglednica s Mostarskim mažoretkinjama na kojoj su se predstavili svi mažoret timovi – od dječjeg sastava do seniorki, te PŠK Zrinjski, Plesni studio MO Stars, PS Flash Mostar, Plesni klub Erigo – D, Plesni centra Pro-dance, Plesni studio B-dance.

“Presretni smo što smo dio ovogodišnje HT ERONET Božićne bajke koja se odvija u organizaciji Kosače. Hvala HT ERONET-u koji je i na ovaj način za predstojeće blagdane obradovao najmlađe, a zahvaljujući potpori ove tvrtke prošle smo godine nabavili i nove pompone”, kazala je voditeljica Mostarskih mažoretkinja Anja Puhalo.

Na samome kraju izvrsnog koncerta, mažoretkinjama se na pozornici pridružila Hrvatska glazba Mostar te, uz prigodan božićni repertoar, zaželjela svima sretne predstojeće blagdane.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.