Ljubušak priznao da je izazvao prometnu nesreću s četvero ozlijeđenih

Pred Općinskim sudom u Ljubuškom optuženi D. J. (35) priznao je krivnju zbog izazivanje prometne nesreće. U prometnoj nesreći jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede, dok su tri osobe zadobile lake tjelesne ozljede.

“Optužnicom Županijskoga tužiteljstva ŽZH D. J. tereti se da je dana 30. studenoga 2016. godine u mjestu Donji Radišići, općina Ljubuški, izazvao prometnu nesreću. Tom prilikom optuženi je upravljao vozilom Mercedes pod utjecajem alkohola i kretao se brzinom od oko 83 km/h na dionici ceste gdje je ograničenje 40 km/h”, izjavio je za portal Jabuka.tv  Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskoga tužiteljstva ŽZH.

Aničić dodaje da je optuženik uslijed takve vožnje izgubio je kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu kolničku traku.

“Prelaskom na suprotnu kolničku traku došlo je do udara u vozilo Golf. Posljedicom udara vozač vozila Golf zadobio je teške tjelesne ozljede, dok su tri osobe zadobile lake tjelesne ozljede”, zaključio je Aničić za portal Jabuka.tv.

U daljnjem tijeku postupka, s obzirom na to da je optuženi pred sucem za prethodno saslušanje priznao krivnju predmet će se proslijediti sucu. Sudac će zakazati ročite za razmatranje izjave o priznanju krivnje.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.