Plenković razgovarao s Christianom Schmidtom o reformama u BiH – Jabuka.tv

Plenković razgovarao s Christianom Schmidtom o reformama u BiH

Premijer Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković razgovarao je s njemačkim zastupnikom i kandidatom za Visokog predstavnika u BiH Christianom Schmidtom.

Razgovarao sam o situaciji na jugoistoku Europe te potpori europskom i reformskom putu BiH, napisao je Plenković na Twitteru.

(www.jabuka.tv)


19 komentara

 • Odjebi od ove države šugo šugavi,od Hrvatske si napravio policijsko-fašističko govno a ne suverenu i demokratsku državu,pa bi sada petljao po susjedstvu (ili je to možda bio zadatak),ne znam ali javljam se za krvnika kad dođe vrijeme,a doći će,plenkoviću pokojni (nisi zaslužio ni da ti ime piše velikim slovima)!!!

 • Ma on to u rukavicama i da sluuuččajno nebi štogod rekao odriješito i istinu.Bojim se da ako on bude ključ problema za nas Hrvate u BiH..ništa od toga..Bože daj da se varam.

 • Odjebo vas je Vaš ljubljeni hdz još u Daytonu 1995. samo vi to u ercegovini ne želite priznati. Pravu vas budalama oni koji imaju korist i interes od hdz-Licemjera..

 • Veteran sve si rekao kako jest. Imaš ovdje na portalu jedno režimsko usrano govno koje po zadatku trola. Ignoriraj debila.

 • IVAN lječi se ti od krvavih naci faši ideja. Dakako nego TITOVA ISTRA i Dalmacija. Nakon što ih je govnar Ante poklonio Musoliniju 1941. umjesto da se založi da se vrati matici HR ISTRA koju su četnici poklonili fašističkim govnima 1918. Godine. Pavelić je znao za sve zločine fašista od 1918. nad HR Narodom u ISTRI, Rijeci, Zadru i otocima. Nije prst govnar pomakao. Već je kukavički skinuo gaće i sina od talijanskoga kralja (Victor Emanuel) prozvao KRALJ TOMISLAV 2. Fuj govno izdajničko pavelić jer je pušio qurac fašistima i lizo dupe nacistima.

 • Druže Tito mi ti se kunemo, mi ti se kunemo ! Da sa tvoga puta ne skrećemo, puta ne skrećemo ! Hvala vam braćo Patrioti KOMUNISTI PARTIZANI jer ste poveli borbu u šumi Brezovica kod Siska 22. 6. 1941. jer da nije bilo vas i druga Josipa Broza Tita Hrvatska bi 9. 5. 1945. bila na gubitničkoj strani. Vrlo brzo bi se bio vratio kralj četničina iz Londona. Organiziro bi žestoki četnički pokret i kao što je radio i njegov otac, nastavio bi žestoko progoniti sve Nesrbe. Danas nebi postojale: Makedonija, KOSOVO, BiH, C. Gora a Hrvatska bi bila zapadno od linije Karlobag Virovitica.. Tito je počinio pogrešaka to je neupitno. Ali zahvaljujući njegovu režimu donesen je tadašnji novi Ustav ex juge 1974. Godine na temelju kojega su sve tadašnje jugo Republike proglašene države sa pravom na samoopredjeljenje. I Hrvatska, Slovenija su se osamostalile od juge. Kasnije BH i Makedonija itd.. Hvala Tito i trebaš biti sahranjen u Aleji Velikana u Zagrebu.

  • Goni se odronu ljudski, sram te i stid bilo.Šta radi admin stranice?Zašto ovakve komentare ne sankcionira?Jadan si , stvarno si provokator ali niti malo inteligentan.Stavi ti u svojoj sve u Jugoslaviju ali uzalud ti.Ako uspijem da saznam sa koje adrese pišeš, biti će ti veselo.

 • Tito je najveći razbojnik Balkana. Nije ni čudo i on je porijeklom njemac. Njegovo prezime Broz je njemačko przeime Bros (čita se Broz) a po izgledu mu je najsličniju Herman Goering. A slično su i razmišljali, jedan je bio smeđi a drugi crveni fašista.

  • Ma pusti ovog provokatora.Taj mrzi samoga sebe, nadam se da ce naci o kome se radi.To je covjek koji zivi u proslosti, i slavi zločince najgore vrste.Jadni njegovi sa njim

 • Lipi pozdrav iz Crvenoga Titovoga Splita.. Iz blizine stadiona Park Skohovac. Park Saveza Komunista Omladine Hrvatske.. To je stadion RNK Split isto kao što je Radnički Nogometni Klub Široki Brijeg !!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.