Pjesmu o Mostaru u ljubavi možda napišu moji unuci

”Ako moji unuci budu živjeli u Mostaru i ako budu pisali pjesme, možda napišu nešto tako. Ja nemam vremena za to”, rekao je Mario Knezović, frontmen Zostera, odgovarajući na pitanje Oslobođenja o mogućnosti da napiše pjesmu inspiriran Mostarom kao jedinstvenim, multinacionalnim gradom u ljubavi.

Govoreći o novom albumu uoči sarajevskog koncerta, koji će se održati na kultnom igralištu sarajevske Prve gimnazije Metalcu, Knezović kaže kako je Zoster uradio ono što su mislili da trebaju.

”Sretni smo zbog toga”, rekao je Knezović i dodao kako su zadovoljni reakcijom publike na nove pjesme.

Na konstataciju Oslobođenja da su mu pjesme ”sve više dark, nekako tamnijeg raspoloženja”, rekao je kako je sam sebi uvijek isti.

”Možda je ta dark nijansa koja nam je trebala u našem ukupnom koloritu, jer smo prije bili svjetliji, pa je trebalo malo zatamniti da bi se dobio balans”, rekao je.

”Mi samo pričamo ono što i nas same ispunjuje. Nismo mi netko tko priča neku apsolutnu istinu. Ostavimo mi prostora i za druge stvari, da nismo u pravu i prirodno je da ne možemo sve znati i da možemo pogriješiti. Sad smo već u jednoj fazi stvaralačkoj, protok vremena je učinio svoje, tako da smo drugačijeg odnosa i da to ostavljamo mlađima iza sebe koji su ljući od nas. Ne možemo mi vječno biti studenti”, rekao je Knezović.

(www.bljesak.info)

2 komentara

Komentiraj: