Pismo obitelji: “Hvala mostarskoj bolnici, naš sin je spašen”

”U vremenu kada smo svjedoci mnogih prometnih i drugih nesreća, kada gubimo mlade živote, život našeg sina je spašen. Dobio je priliku dočekati svoj 20. rođendan i priliku za dalji život. Riječ hvala je tako beznačajna za ono što osjećamo ali jedina s kojom se možemo izjasniti”, stoji u pismu zahvale Kantonalnoj bolnici dr. Safet Mujić, koju je uputila obitelj Ćorić, prenosi Bljesak.info.

Podsjećamo, 22. kolovoza na magistralnom putu M-17 južno od Mostara se dogodila prometna nesreća.

U nesreći je sudjelovalo teretno vozilo Mercedes kojim je upravljao V.K. (1964.) i motocikl Kawasaki kojim je upravljao N.Ć. (1997.) kojem je pomoć ukazana u mostarskoj bolnici te organizirana hitna akcija darivanja krvi.

”Poštovani doktori: dr. Alomerović, dr. Vele, dr. Golić, dr. Krhan, dr. Riđušić, dr. Zidan, dr. Huseinbegović, dr. Jugo, hvala Vam što ste bili na svom radnom mjestu, što volite svoj posao, što ste pokazali svoju vrhunsku stručnost i profesionalnost, a prije svega veliko srce. Hvala cijelom Odjelu intenzivne njege, Odjelu kirurgije i ortopedije, Odjelu za transfuziju, prijateljima i svima koji su došli dati krv. Ne možemo zaobići ni svo ostalo medicinsko osoblje, portire, čistačice, koji su bili velika podrška nama u tim teškim sekundama dok se čekao ishod spašavanja. Naš sin je spašen, a svima Vama veliko hvala od srca”, objavila je obitelj Ćorić.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.