Pisac opisao što se dogodi u ženskom tijelu kad ga muškarac zagrli

Najljepše pjesme ispjevane su i najljepše riječi napisane su o ljubavi, a pisac David Tumarinson predivno je opisao što se dogodi kada muškarac zagrli ženu.

Pisac David Tumarinson piše predivnu poetičnu prozu, a internet je očarao svojim opisom intimnoga zagrljaja između žene i muškarca, prenosi Zadovoljna.hr.

David je na čaroban način opisao što se dogodi kada muškarac zagrli ženu. Njegove riječi pokazuju svu moć zagrljaja i govore zašto bi muškarci trebali češće grliti svoje partnerice – jer i žene i muškarci žude za ljubavlju.

Kada muškarac tiho priđe ženi odostraga i zagrli je, on zatvori krug. Svoj i njezin krug. To je krug nježnosti, topline i zaštite. I on stavlja ženu točno u središte tog strastvenog kruga. Na taj način u tom trenutku muškarac nehotice daje ženi do znanja da je ona centar njegova svemira.

Muškarac grli ženu u tišini. Žena također stoji u tišini. Osjeća toplu struju koja proizlazi iz tih vrućih i mirnih ruku. Kada muškarac zagrli ženu, ona osjeća kao da ima krila i kao da može letjeti. Taj je krug ljubavi miran i udoban.

Od te tihe nježnosti ona se topi poput kockice šećera u šalici čaja. Tko je ona sada, dok stoji u središtu toga tinjajućeg kruga? Što osjeća? Tko je ona u ovom trenutku? Je li ona žena ili djevojka? Osjeća li se voljenom ili ona voli? Pokriva li lagani prekrivač tišine njezina ramena i sakriva li njezine misli od muškarca…

Ili možda ništa nije skriveno u tom privatnom krugu? Uostalom, on je samo grli, štiti od vanjskoga svijeta koji je tako hladan i usamljen. A u njegovim rukama je toplo i udobno. Ove ruke su njezina zaštita i spokojstvo.

To je sve što žena nesvjesno traži, što čeka i čemu se nada…

(www.jabuka.tv)4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.