Petković: S Bjelicom i Petkovićem, i bez njih, Dinamo će uvijek biti isti

Bruno Petković s nestrpljenjem je dočekao početak rada i najavu o nastavku nogometne sezone.

Dinamov napadač ne skriva oduševljenje zbog povratka na teren.

Imali smo nekih informacija da bi se moglo krenuti početkom lipnja, ali ništa nije bilo službeno, jedva smo dočekali obavijest da se kreće. Cijela ta neizvjesnost sigurno je na sve utjecala i nije bilo lako čekati rasplet. Sada nam je ipak lakše. Nema igrača koji se ne veseli ovome, od malih nogu nismo bili toliko dugo bez lopte i normalno je da se ne snalazimo najbolje, kaže Petković za Sportske novosti.

Petković vjeruje kako mu neće trebati puno da dohvati onu pravu formu

Odgovor na to doći će brzo, ali mislim da nema straha. Imamo dovoljno vremena za pripremu za nastavak, odlično radimo, svi smo puni motiva i nitko sretniji od mene da forma dođe tako brzo. Ne bojim se, nismo preko noći zaboravili igrati nogomet.

Nenad Bjelica više nije u klubu, ali stvorio si je čvrste temelje za preuzimanje reprezentacije jednog dana.

S Bjelicom sam imao korektan odnos i puno sam naučio, bilo je zadovoljstvo s njim raditi. Hoćemo li se susresti u reprezentaciji, to nitko ne zna, ali ne bih imao ništa protiv. A Dinamo će uvijek biti isti i s Bjelicom i Petkovićem i bez njih. Zato je tako velik. Momčad s toliko reprezentativaca i mladih igrača s najvišim dometima jednostavno nema limita. Mislim da nemamo razloga za strah i zabrinutost.

Igor Jovićević ostavio je odličan dojam na Petkovića

Jako pozitivan dojam. Bio sam u grupi s njim na treningu i stvarno sam ugodno iznenađen njegovim pristupom nogometu, energijom i znanjem. Kliknuli smo odmah na početku i to je preduvjet na putu prema dobrom rezultatu. Trener definitivno ima podršku svih nas starijih i to je jako bitno za daljnji rad. Vidi se koliko je motiviran i to sve prenosi na nas.

Situacija je u cijelom svijetu neizvjesna što se tiče ekonomije i gospodarstva što će naravno biti ogroman udarac i za sport.

Nadam se da će na kraju sve biti u redu i da neće biti velikih problema kada sve to prođe, pogotovo da se neke sredine ne ugase.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.