Pet najgorih pudera za tvoju kožu

Kozmetičko tržište nudi zaista velik broj pudera za lice, no bez obzira na to, mnoge žene još uvijek nose onaj krivi! Idealan tekući puder nije lako odabrati,no s obzirom na to da čini važan dio tvog izgleda, važno je izdvojiti malo vremena i pronaći onaj koji će na licu izgledati potpuno neprimjetno te naglasiti tvoju prirodnu ljepotu. Koji su to onda puderi najgori?

1. Pretamni puder

Djevojke često odabiru pudere koji su i do tri nijanse tamniji od njihova tena. To je velika pogreška jer zbog toga lice izgleda neuredno, a cijeli dojam je jeftin. Izaberi puder u nijansi svog tena, a boju licu daj uz pomoć bronzera.

2. Jeftini puder

Naravno, ne kažemo kako moraš potrošiti bogatstvo za tekući puder, no oni koji su jako jeftini često imaju i lošu teksturu što se zaista vidi. Radije uštedi na lakovima za nokte, sjenilima i rumenilima.

3. Puder za drugačiji tip kože

Imaš mješovitu kožu, a nosiš puder sa svjetlucavim česticama? Ili imaš suhu kožu, a nosiš puder za matiranje? Nošenjem krivog pudera izmučit ćeš kožu i izgledati neuredno pa, ako ne znaš sama koji je tvoj tip kože, zatraži prodavačicu u parfumeriji za savjet.

4. Puder od frendice

Ona ga obožava, no uz to je i nekoliko puta tamnija od tebe te ima sasvim drugi tip kože? Izbjegavaj pudere koje su ti preporučile frendice i koristi isključivo one koji odgovaraju tvojem licu. Jesmo li spomenule kako puder nije higijenski posuđivati?

5. Pregusti puder

Jako gusti puder loše izgleda na mladom licu, čak i ako je zahvaćeno prištićima. Dopusti koži da diše i odaberi laganiju varijantu pudera. (Index.hr)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.