Pet najglupljih stvari koje možeš učiniti nakon prekida

Svatko na prekid reagira drugačije: Neke se cure povlače u sebe, neke glumataju da su presretne, a svaka će cura napraviti barem jednu od ovih grešaka: 

1. Uhođenje na Facebooku
Klasična greška nakon prekida: Umjesto da se zabavljaš i pokušavaš ga zaboraviti, ti visiš na Facebooku i pokušavaš dešifrirati značenje pjesme koju je stavio na svoj zid. On je vjerojatno vani i ne misli na tebe, pjesma sigurno nema veze s tobom, a na ovaj način si samo produljuješ patnju.

2. Novi tip u roku od tjedan dana
Nakon prekida, najbolje je pričekati prije nego što skočiš u vezu s novim tipom. Ako si ti ostavljena, sigurno još nisi imala vremena procesuirati što se točno dogodilo, a novi tip će ti samo privremeno skrenuti misli s bivšeg: Nakon nekog vremena ćeš se morati suočiti sa činjenicama.

3. Hvalisanje novim tipom
Učiniti bivšeg dečka ljubomornim ima svoje prednosti, ali ako već nakon nekoliko dana počneš stavljati slike zgodnih tipova s kojima se družiš na Facebook ili se počneš hvaliti njegovim frendovima da imaš novog, puno boljeg tipa, svi će znati da samo pokušavaš djelovati cool.

4. Pas umjesto dečka
Mnoge djevojke nakon prekida pokušavaju popuniti emocionalnu prazninu, a iako je kupovina ili udomljavanje životinje super stvar, nije rješenje u ovom slučaju. Nije prirodno svaliti sav teret na jadnu životinju: Ako ne možeš biti sama, ne bi trebala očekivati od ljubimca da te utješi.

5. Radikalni makeover
Pramenovi ili šiške su jedno, ali ako nakon prekida odlučiš odrezati svoju dugu kosu i zamijeniti ju otkačenom frizurom samo kako bi dokazala da si nova osoba, velike su šanse da ćeš požaliti. Prirodno je htjeti nešto novo, ali najveća promjena mora doći iznutra. Ako fizičkom promjenom želiš izbrisati nešto što te muči iznutra, nećeš uspjeti: Biti ćeš ista osoba, s istim problemima – i drugom frizurom.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.