Pet modnih pravila koja treba prekršiti

Izgledajte mršavije, mlađe i originalnije tako što ćete ignorirati zastarjela modna pravila. 

Pravilo br. 1: Teget plava ne ide uz crnu

Ova kombinacija je pun pogodak, ukoliko plava nijansa nije previše tamna. Najbolji način da je uključite u svoj styling je da nosite jednostavne crne hlače i plavu jaknicu, a trik je u tome da ispod jakne obučete majicu u svijetloj nijansi, ili upadljivi komad nakita također u nekoj svijetlijoj boji.

Pravilo br. 2: Ne miješajte printove

Brojni dizajneri i stilisti više puta su prekršili ovo pravilo, pa zašto ne biste i vi? Pazite samo da ne pretjerate, dovoljno je da je jedan komad odjeće u upadljivom printu. Na primjer, suknju s krupnim cvjetnim dezenom kombinujte s majicom sa sitnijim tufnama. Važno je i da se držite boja iz iste palete.

Pravilo br. 3: Višak kilograma prikriva se širokom garderobom

Nadamo se da je svima jasno da će vam ovo pravilo samo odmoći. Garderoba koja prati liniju vašeg tijela istaći će sve prednosti, a prikriti nedostatke, dok ćete u širokoj garderobi izgledati još krupnije.

Pravilo br. 4: Cipele i torbica uvijek se trebaju slagati

Nekada je bilo obvezno da se nijansa, model, tekstura, materijal i stil torbice mora slagati s cipelama, a sad vam je dozvoljeno da kombinirate različite stilove, što je mnogo efektnije, originalnije i prije svega jednostavnije.

Pravilo br. 5: Horizontalne pruge učinit će da izgledate šire

Umjesto da izbjegavate prugastu garderobu, odbacite ovo pravilo i poigrajte se s njima! Naš prijedlog je da pronađete komad odjeće s tankim prugama, u bojama koje nisu u prevelikom kontrastu, i s nekim zanimljivim detaljem ili V-izrezom na majici. (Life Content)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.