Pet aplikacija uz koje će slike na Instagramu biti savršene

Kendall Jenner

Kad je riječ o fotografijama na Instagramu, većina ljudi želi da one izgledaju što ljepše, da su boje na njima efektne te da cijeli profil izgleda ujednačeno i estetski besprijekorno. Zato je tu pet aplikacija za obradu fotografija koje se moraju isprobati…

1. VSCO

Gotovo da nema Instagram influencera koji neće spomenuti ovu aplikaciju kao jednu o kojima je ovisan. Aplikacija nudi velik izbor efekata, filtera i alata za uređenje fotografija.

2. Snapseed

Još jedna aplikacija popularna među influencerima. Pomoću nje fotkama se može dodati sjaj i ukloniti nepoželjne detalje.

3. Facetune

Ova aplikacija je idealna za sve ljubitelje selfieja, jer omogućuje uređivanje kože, izbjeljivanje zubi, lagano fotošopiranje i još mnogo toga. Ako ste ikad na Instagramu naletjeli na fotografiju neke poznate osobe čija je koža besprijekorna, a zube biste zamijenili za bisere velika je vjerojatnost da je fotku sredio Facetuneom.

4. Afterlight

Ova aplikacija će pomoći ako rasvjeta prilikom snimanja nije bila idealna. S njom se može posvijetliti već snimljene fotografije te istaknuti detalje i boje, piše Index.hr.

5. Preview

Ova aplikacija omogućuje da prije objave vidite kako će se fotografija uklopiti na “newsfeed” te ga isplanirati. Nakon što se unesu fotografije za objavu u aplikaciju, ona će prikazati kako bi “newsfeed” izgledao. Fotografije se potom mogu pomicati i dodatno uređivati, ali i isplanirati opis fotke.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.