Vlada ŽZH predložila zakon o oružju i streljivu

Vlada Županije Zapadnohercegovačke, na 109. sjednici održanoj u petak 27. srpnja, utvrdila je Prijedlog Zakona o oružju i streljivu te ga po skraćenom postupku uputila u daljnju skupštinsku proceduru.

Također, na ovoj sjednici Vlada je donijela Odluku o prihvaćanju reprograma obaveza po kreditnom zaduženju ŽZH prema Federaciji BiH iz sredstava Međunarodnog Fonda po IV Stand by aranžmanu MMF-a s Ferderacijom BiH.

Donesena je i odluka o prihvaćanju reprograma obaveza po podugovoru o zajmu za Projekt Modernizacija bolnica u Bosni i Hercegovini – Faza II  te odluka o davanju suglasnosti Općini Grude za prihvaćanje reprograma obveza po robnom kreditu Ausrtia AG za projekt vodoopskrbe općine Grude, ističe se u priopćenju Vlade ŽZH.

Na ovoj sjednici Vlada je također utvrdila odgovore ŽZH na dodatna pitanja iz Upitnika Europske komisije, što trebaju učiniti sve razine vlasti.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Čuj za Vodovod Grude.Pa Miro trupino jedna šta jw s Kočerinskom,Ljubotićkom,Privaljskom vodom.Pa znaš li išta radit i tražit samozadovoljni debilu osim žderat i peavit đubar..

    1
    1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.