Partnerstvo MoneyGram-a i Hrvatske pošte Mostar

MoneyGram je danas objavio novo partnerstvo s Hrvatskom poštom Mostar koja sada nudi uslugu transfera novca na 44 lokacije. Kako interes za pouzdane usluge sigurne pošiljke novca raste, MoneyGram planira da proširi broj poštanskih ureda do kraja godine.

Novo partnerstvo sa Hrvatskom Poštom Mostar omogućava našim klijentima da šalju i primaju novac u gotovini na pogodnim lokacijama koje su u blizini  njihovih domova, rekao je Radu Pojoga, čelnik ključnih operacija u MoneyGram-u za Jugoistočnu Europu.

Mogućnost ulaganja gotovine putem transakcije transfera novca gradi snagu ponude proizvoda koji dolaze iz Money Gram—a. Gotovina stvara mogućnosti za biznise, radnike koji migriraju i porodice. Ona omogućava da potrebe budu zadovoljene i snovi ostvareni, dodao je Pojoga.

Prema procjenama Svjetske banke, pošiljke novca u Bosni i Hercegovini u 2017. su dostigle vrijednost od 2 milijarde US  dolara,  što iznosi 11,5%  bruto nacionalnog proizvoda u zemlji.

Većina novca koji je poslan u Bosnu i Hercegovinu dolazi iz Istočne Europe, većinom iz Hrvatske (564 milijuna dolara), Srbije (317 milijuna dolara) i Slovenije (146 milijuna dolara). Značajan dotok novca je također pristigao iz Njemačke (211 milijuna dolara), Austrije (193 milijuna dolara) i Sjedinjenih Američkih Država (173 milijuna dolara).

Hrvatska pošta Mostar već dugi niz godina na svojim šalterima uspješno pruža usluge slanja i primanja novca, te smo s proširenjem asortimana usluga s MoneyGram-om na tržištu Bosne i Hercegovine željeli opravdati očekivanja naših krajnjih korisnika da mogu obavljati i ovu uslugu. Vjerujemo kako s ulaskom u MoneyGram partnerstvo svojim korisnicima osiguravamo kvalitetan, siguran i brz prijenos novca, izjavio je Mate Rupčić, direktor – predsjednik Uprave Hrvatske pošte Mostar.

Klijenti sada mogu slati novac sa bilo koje od 350 000 lokacija širom svijeta gdje je dostupna usluga MoneyGram-a direktno na lokacije Hrvatske pošte Mostar gdje će sredstva biti raspoloživa za preuzimanje u roku od nekoliko minuta.

O MoneyGram International

MoneyGram je globalni dobavljač inovativnih usluga transfera novca i plaćanja i globalno je prepoznat kao financijska veza sa prijateljima i porodicom. Bilo da je to online, putem mobilnog uređaja, na kiosku ili u lokalnoj prodavnici, mi povezujemo klijente na načine koji su njima pogodni. Mi također obezbjeđujemo usluge plaćanja računa, izdajemo platne naloge i procesuiramo službene čekove na odabranim tržištima. Više informacija o Money Gram International, Inc. se može pronaći na moneygram.com

O Javnom poduzeću Hrvatska pošta Mostar

Hrvatska pošta d.o.o. Mostar je jedan od tri javna poštanska operatora u Bosni i Hercegovini. Sa našom raširenom distributivnom mrežom širom zemlje, osnovne poslovne aktivnosti Hrvatske Pošte Mostar uključuju prijevoz i isporuku pisama, paketa, predmeta putem direktne isporuke i tiskane medije. Pored logistike za isporuku paketa, Hrvatska Pošta Mostar ulaže velike napore da uspješno pruža veliki broj financijskih, maloprodajnih, osiguravateljskih, digitalnih i drugih usluga. Više o Hrvatskoj pošti Mostar se može pronaći na službenoj stranici.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.