Particooltura stigla i u Mostar!

Particooltura kao pokret ili zajednica počela je s radom i svi mladi ljudi i studenti koji imaju ideju za svoju kućnu zabavu mogu aplicirati na www.particooltura.ba.

Svakoga tjedna u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Tuzli i Zenici će sponzorirati po jedan kućni party. Tu je i FB fun page (https://www.facebook.com/particooltura) na kojem prate puls mlade zajednice i zajedno sa particoolerima kreiraju zanimljive, zabavne, partijanerske, ali i društveno odgovorne sadržaje.

– Dajemo stvarnu pogodnost studentima, sponzoriramo njihove privatne partije! Da, dobro ste čuli, Particooltura, vama studentima, može osigurati ono što je potrebno za dobru kućnu zabavu, naravno zahvaljujući našim partnerima Tuborg-u i Jägermeister-u, rekao nam je Dragan Janjetović, vlasnik agencije Toolbox, te je dodao da je „youth marketing“ inovativnost na bh. tržištu i da tu vidi budućnost komunikacije s novim generacijama.

Za posao particoolera prijavilo se preko 300 studenata, a nakon četiri kruga selekcije, najbolji posao na svijetu dobili su oni koji su dobro uradili zadatak, organizirali društveno korisnu aktivnost.

Particooltura je jedna nova kultura zabavljanja, a particooleri su mlade osobe iz pet bh. gradova: iz Sarajeva Danel Mačak, iz Banja Luke David Ignjatić, iz Mostara Ena Miloš, iz Tuzle Goran Emkić te iz Zenice Almin Čančar i Refik Telalović.

Oni su ti koji će organizirati zabave u svom gradu i sponzorirati najbolje kućne zabave. Možete se obratiti particoolerima ukoliko imate super ideju za kućni party ili ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za Particoolturu.

Particooltura je zaposlila zabavu, mlade ljude. Ali Particooltura je uključila studente iz cijele BiH u zajednicu koja uživa u odgovornom partijanju, ali i zajednicu koja razumije korisnost društvenih aktivnosti.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • To ce bit prava kyltura,,jadnih majka sto rodise tako talentiranu djecu,jos su sinoc tu nazovimo voditeljicu doveli na ntv,,,sponzori rakijetine i pive,do sada su jadna mladjarija lokala po birtijama,od sada znaci po kycama i stanovima,nek je roditeljima i ostalim vise muke ,,o grija velika Boze moj,propasti velike,,netreba nama rat,tu cemo mi ixgubiti djecu,sodoma i gomora !!

  • Eto ljepote,sto su do safa pili iz dzepa,sad ce im dat dzabe,,nalijes benu i jos te nagrade,imaju nagrade,zamisli,inspiracija na nivou za sve koji nemaju mogucnosti eto prave prilike,pij luduj i sto nspravis vecu glupost to si bolji ,jos te nagrade !!Wau !!!Jadna li nam majka sta docekasmo !?

  • Ama sta to ce drustveno korisno izici iz pijanih glava,ma dajte molim vas,,a tog doticnog gospodina organizatora je najbolje zatuc na vrijeme,jer nema koristii kukat kad bude kasno,a on neka u svojoj kyci i svojoj djeci pravi parti

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.