Pao sustav na Doljanima – prekinut promet putničkih vozila

Od nedjelje ujutro prekinut je promet putničkih vozila na Međunarodnom graničnom prijelazu Doljani, a prema informacijama iz BIHAMK-a, riječ je o kvaru na informacijskom sustavu.

Podsjećamo, već u nekoliko navrata kvario se sustav za skeniranje putovnica na ovom graničnom prijelazu te su njime jedno vrijeme mogli prometovati samo državljani Europske unije.

Na cestama u BiH u nedjelju se prometuje bez dužih zastoja i izvanrednih ograničenja. Kolnik je pretežno mokar ili vlažan, a frekvencija vozila umjerenog intenziteta.

Zbog nestabilnih vremenskih prilika, vozači se mole za opreznu vožnju prilagođenu uvjetima na cesti. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozorava se na moguće odrone zemlje ili kamenja na kolnik.

Povremeni prekidi prometa zbog radova na razminiranju, tijekom dana aktualni su na magistralnim cestama M-4 Teslić-Jelah (Vrela, od 8.00 do 16. sati), M-16 Banja Luka-Jajce na lokalitetu Bočac (od 14.00 do 14.30 sati) i M-19.3 Rogatica-Ustiprača u mjestu Dub (od 9.00 do 10.00 i od 13.00 do 15.00 sati).

Do kraćih zastoja dolazi i na dionicama gdje se izvode sanacijski radovi, a gdje je obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije. Izdvajaju se cestovni pravci: Donji Vakuf-Bugojno, Ključ-Mrkonjić Grad, Bugojno-Novi Travnik, Prozor-Jablanica i Živinice-Šićki Brod.

Zbog kvara na informacijskom sustavu, obustavljen je promet putničkih vozila na GP Doljani.

Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.