“Pali” prijedlozi izmjena Izbornoga zakona

U trećem nastavku 55. sjednice Zastupničkoga doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine zastupnici nisu usvojili nijedan od dva prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Izbornoga zakona BiH, koji im je uputio Dom naroda nakon što ga je usvojio na prijedlog Kluba hrvatskih izaslanika, javlja N1.

S 11 glasova za i 29 protiv, Prijedlog HNS-HDZ je odbijen, čime je završena višemjesečna trakavica u vezi s izmjenama Izbornoga zakona, odnosno prijedloga koji je došao od hrvatskih izaslanika.

Čović: Ako se ne riješe hrvatska pitanja, neću se kandidirati za hrvatskog člana Predsjedništva

Nije podržan ni prijedlog SDA sa 7 glasova za, 33 protiv 1 suzdržan.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

  • Zato sto su oni,koalicijom partneri, se izjasnili glasno i jasno da će za hrvatski izborni zakon glasovati protiv,i znalo se da će pasti.
    Nije trebalo podržati akcize i Zakon pio mio kojim smo dobili diskriminirajući zakon za buduće umirovljenike,sadašnje radnike,koji će skoro pa svi imati 326 KM mirovine i ovim Zakonom uštedit te milijardu KM od budućih umirovljenika u ovoj godini i iskoristiti tu milijardu za uvezivanje staža po Bosni.
    Dobili smo poskupljenja zbog akciza.
    Trebalo je glasati protiv akciza i Zakona pio mio dok ne izglasa se hrvatski izborni Zakon.

  • I što sada. Opet nikom ništa. Zašto niste blokirali sve moguće i nemoguće u ovoj jebenoj državi. Dabogda je đavo odnio. Bitno da ste vi podržali zakon o akcizama i da vašim guzicama neće faliti novaca. Narode dragi poslije ovih akciza najebo si puno više nego što mežete zamislit.Kad će bit na vijestima da je jednoj propaloj firmi u Hercegovini uvezan staž.

  • NEMOJTE TAKO MI SMO IPAK NAJVIŠE DOBILI DOBIT ĆEMO NOVOG PREDSJEDNIKA MISLIM HRVATA I KOJEMU ĆE PRIORITET BITI NJEGOVI GLASAČI TO ZNAČI HRVATSKI KORPUS

  • Šta vam je, ovakvo stanje odgovara i SAD-u i HDZ-u. Ako se ne mognu provesti rezultati izbora, oni ostaju i dalje na vlasti i tko zna do kada. Imaju dogovor da primjene mostarski recept, gdje izbora dugo nema, a oni vladaju, haraju i kradu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.