Ovo je trenutno najpopularniji show na Netflixu

Nakon što je serija 13 Reasons Why provela dva tjedna na vrhu Netflixove liste najgledanijih showova, njezina vladavina je završila. Sad je na vodećoj poziciji novi game show Floor is Lava.

U Sjedinjenim Američkim Državama popeo se na prvo mjesto samo nekoliko dana nakon što je postao dostupan za streamanje proteklog vikenda.

Taj game show ima jednostavnu premisu – nekoliko natjecateljskih timova mora se pretvarati da podom teče lava i međusobno se nadmetati kretanjem kroz nekoliko soba koristeći pritom stolce, zavjese pa čak i lustere.

Ukratko, odrasli igraju igru koju smo svi igrali kao djeca pa je očito da je popularnosti showa pridonijelo to što izaziva nostalgiju.

13 Reasons Why na vrhu liste bio je od premijere 5. lipnja, kad je vodstvo preuzeo od Space Forcea. Najduže se na vodećoj poziciji zadržao Tiger King, koji je na vrhu bio čak 27 dana, piše Index.

Vratimo se na Floor is Lava. Timovi sastavljeni od troje ljudi moraju prijeći ekstremne verzije klasične igre, a kako bi se smatralo da su uspješno završili zadatak svaka osoba iz tima mora doći do kraja. Voditelj Rutledge Wood konstantno podsjeća gledatelje na pravila – sve u sobi je dio igre, tim dobiva bod svaki put kad igrač prođe zadatak, a pobjeđuje, logično, tim s najviše bodova i osvaja 10.000 dolara.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.