Ovo je najnagrađivaniji poljubac u povijesti filma, evo kako izgleda 21 godinu kasnije

Prošlo je više od 20 godina otkako je film ”Okrutne namjere” prikazan po prvi put na malim ekranima.

Iako nitko u produkciji nije očekivao da će postići toliki uspjeh, filma se i danas mnogi rado sjećaju. Gledateljima se u pamćenje posebno urezala scena iz filma u kojima dvije glumice izmjenjuju nježnosti, što je zapravo i obilježilo ovaj triler.

U centru zbivanja ovog iznimno popularnog filma iz 90-ih nalazi se školski zavodnik Sebastian Valmont (Ryan Phillippe) koji zbog oklade s polusestrom Kathryn Merteuil (Sarah Michelle Geller) odluči zavesti nevinu Annette Hargrove (Reese Witherspoon) te tako pokrene lanac nesretnih događaja.

Mnogi gledatelji odmah će po ovom kratkom opisu shvatiti da je riječ o filmu Okrutne namjere, koji je zasigurno obilježila jedna seksi scena između glumica Sarah Michelle Geller i Selme Blair, piše Tportal.hr.

Upravo famozni poljubac koji je u filmu snimljen u njujorškom Central Parku dok su djevojke održavale opušteni piknik. Izmjenjivanje nježnosti dvije mlade glumice toliko se svidjelo gledateljima, da je scena postala kultna.

Danas, 21 godinu kasnije, kada je film dobio nagradu MTV Movie & TV Awards: Greatest of All Time, dvije popularne glumice javile su se širokoj publici i odlučile ih razveseliti.

Ponovile su kultnu scenu iz filma, a video je u sekundi obišao svijet.

Ovo je najnagrađivaniji poljubac u povijesti filma. Ne morate istraživati na Googleu, ja sam već provjerila, poručila je Gellar.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.