91-godišnjak postao hit zbog izjave nakon cijepljenja protiv koronavirusa – Jabuka.tv

91-godišnjak postao hit zbog izjave nakon cijepljenja protiv koronavirusa

91-godišnji umirovljenik iz Velike Britanije postao je hit nakon što je zakasnio na termin za cijepljenje protiv Covida-19.

Martin Kenyon dao je intervju za CNN i nasmijao mnoge otkrivši da je zakasnio jer nigdje nije mogao pronaći vražji parking. Otkrio je i kako je došao do cjepiva te priznao da nije bio baš zadovoljan ručkom.

Nazvao sam bolnicu i pitao što to rade, to cijepljenje. Oni su me nakon toga ispitivali razna pitanja, to nije bilo baš zanimljivo, ja sam odgovorio, a oni su mi zatim rekli da dođem u 12:30. Naravno da nigdje nisam mogao pronaći vražji parking pa sam zakasnio. Svejedno sam sada ovdje, bio sam unutra i uredno su me stavili na popis, objasnio je.

Otišao sam i poprilično loše ručao, a onda sam se vratio i bili su spremni za mene. I ne, uopće nije boljelo – nisam znao ni da je igla ušla dok nije izašla. Bilo je vrlo zanimljivo. Bilo je bezbolno, dodao je.

Ne namjeravam dobiti prokleti virus jer imam unuke i namjeravam dugo živjeti kako bi mogao sudjelovati u njihovim životima. Nema smisla da sad umrem kad sam ovoliko poživio, zaključio je, prenio je Index.hr.

Velika Britanija: 90-godišnja baka prva primila Pfizerovo cjepivo

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.