Ovih 5 komedija morate pogledati!

Iako je lijepo provesti vrijeme vani na sunčanom danu, prevelika temperatura ponekad tjera u kuću, gdje je najčešća opcija gledanje TV-a.

Kako bi se na zabavan način iskoristilo vrijeme provedeno u kući tijekom ljetnih dana, portal Jabuka.tv donosi vam par odličnih komedija za “ubiti” vrijeme.

1. Crazy, Stupid, Love

Cal Weaver (Steve Carell) ima četrdeset i koju i živi svoj san – ima dobar posao, lijepu kuću, odličnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Kad sazna da ga supruga vara i želi razvod, njegov “savršen” život brzo se raspada. Što je još gore, u današnjem svijetu samaca, Cal koji na spojeve nije izlazio zadnjih nekoliko desetljeća, ispada potpuno neprilagođen. Nesretnog Cala za svog štićenika uzima Jakob Palmer (Ryan Gosling), frajer koji poznaje igru.

Upoznaje ga s brojnim mogućnostima koje se nude: žene željne flerta, muška opijanja i osjećaj za stil kojeg nude mladenački dućani. Unatoč potpunoj promjeni životnoga stila i novim osvajanjima, jednu stvar Cal ne može promijeniti – svoje srce, koje ga vodi natrag do mjesta gdje je njega sve počelo.

2. Horrible Bosses

Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) i Dale (Charlie Day) su strašno ogorčeni poslom i dnevnom rutinom i jedina stvar koja bi im malo olakšala svari je da svoje šefove doslovno pretvore u prah i pepeo.

Ne mogu si priuštiti dati otkaz, a jednom prilikom nakon par pića previše i sumnjičavih savjeta bivšeg robijaša trojica prijatelja smišljaju uvrnuti i naizgled siguran plan da se riješe svojih šefova zauvijek. Postoji samo jedan problem: čak i najbolji i najpromišljeniji planovi vrijede onoliko koliko i mozgovi koji su ih smislili.

3. Think Like a Man

Bračna ravnoteža poljulja se u odnosima četiriju parova kada žene počnu primjenjivati savjete iz popularne knjige Stevea Harveyja “Ponašaj se kao dama, razmišljaj kao muškarac”, u želji da dobiju više od svojih muževa.

Kada muškarci shvate da su supruge otkrile svoj udžbenik o vezama, shvate da je napad najbolja obrana te smisle način kako savjete iskoristiti u svoju korist. I tako počne rat spolova

4.  Neighbors

Mlada obitelj s veseljem dočekuje nove susjede. Oni su simpatični, mladi članovi studentskog bratstva koje organizira najbolje tulume u gradu.

Dok im se život okreće poput vrtuljka, zbunjeni roditelji i njihova mala beba pokušavaju se prilagoditi novonastaloj situaciji, ali i zaustaviti vesele susjede prije nego što demoliraju cijelu ulicu i otjeraju ih što dalje od kuće i društva iz pakla.

5. Game Night

Okosnica filma je grupa prijatelja koja se redovito sastaje kako bi zajedno provodili večeri uz druženje i igre. Te su večeri svima dugogodišnja tradicija, a ujedno i bijeg od svakodnevnih briga, sve dok jedne večeri ne svjedoče događaju koji će im promijeniti život.

Osim iznad navedenih komedija, tu je još par njih za istaknuti:

1. Anchorman

2. The 40 Year Old Virgin

3. Old School

4. Silver Linings Playbook

5. The Grand Budapest Hotel

Ne znate koji film pogledati? Izabrali smo najbolje

(www.jabuka.tv | Kristijan Anić)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.