Kraljević braći Kvesić: Vi ste jedan od primjera da je Široki sportski grad

Uspješni karatisti, braća Anđelo i Ivan Kvesić, u utorak su bili na prijemu kod širokobriješkog gradonačelnika Mire Kraljevića.

Braća Kvesić zahvalila su se gradonačelniku Kraljeviću na dosadašnjoj sveopćoj potpori u njihovoj uspješnoj karijeri, a gradonačelnik Kraljević čestitao je braći Kvesić na njihovim uspjesima i poželio im još mnogo medalja oko vrata.

Vaš rad i trud iz kojeg proizlazi uspjeh je samo dokaz koliko se ulaganje može isplatiti. Također, vi ste i potvrda i jedan od primjera koliko je Široki Brijeg sportski grad, rekao je između ostalog Kraljević.

Uspješni karatisti u rodnom gradu borave tijekom nekoliko slobodnih dana nakon završenih sedmodnevnih visinskih tjelesnih priprema na Kupresu. Inače, ove pripreme odradili su za predstojeće Svjetsko prvenstvo koje se održava u Španjolskoj i ciklus turnira koji se boduju za plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Puno je teže kvalificirat se na Olimpijske igre, nego na Igrama možda uzeti medalju, poručila su braća Kvesić.

Braća Anđelo i Ivan Kvesić sa širokobriješkim gradonačelnikom Mirom Kraljevićem

Braća Anđelo i Ivan Kvesić članovi su Karate kluba Hercegovina-Zagreb, inače hrvatski državni reprezentativci, Ivan u kategoriji do 84kg, a Anđelo +84kg. Također, jedni su od najuspješnijih športaša Širokog Brijega, za što su i proglašeni u posljednje dvije godine.

Na Europskom prvenstvu održanom u svibnju u Novom Sadu Ivan je osvojio srebrnu medalju u kategoriji do 84kg. Obojica se nalaze u TOP 10 svjetske ljestvice u svojim kategorijama, priopćeno je iz širokobriješke Gradske uprave.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.