Jägermeister proslavio 20 zlatnih godina u BiH

U prelijepom ambijentu ljetnikovca “Radobolja”, u petak, 27. srpnja, uz nazočnost prijatelja i poslovnih partnera, kompanija G3 Spirits upriličila je posebnu proslavu dvadesetog rođendana Jägermeistera u Bosni i Hercegovini.

Rođendansko slavlje obogaćeno je izvedbom akrobatskog plesa skupine K-team, odličnom svirkom Lane Hamze & benda, te glazbenim iznenađenjem večeri – nastupom regionalno poznate zvijezde Željka Bebeka!

Želja nam je bila ovaj jubilej proslaviti s vama, jer smo zajedno, bocu po bocu, izgradili jedan od najprepoznatljivijih brendova u BiH, poručili su iz kompanije G3 Spirits.

U 2018. kao rođendanskoj godini, u BiH će biti prodana 6 milijunta boca ovoga poznatog njemačkog likera, čime Jägermeister opravdava status jednog od najprodavanijih premium alkoholnih pića i najuspješnijih brandova u zemlji. Tajna uspjeha je u odličnom okusu mješavine 56 trava, korijenja i biljaka, ali i u inspirativnom, originalnom i inovativnom komuniciranju s ciljnom skupinom.

Promocije u barovima i klubovima praćene timom hostesa – Jägeretta, sponzorstva mnogih glazbenih festivala u zemlji, image eventi u Sarajevu, studentske olimpijade, modna linija majica JMstreetshirts, brojni projekti realizirani kroz društvene mreže i mnogi drugi projekti, pozicionirali su brend kao nezaobilazan i originalan.

Ova godina posebna je zbog još jedne novosti – promjene vizualnog identiteta branda, koji će se prvi put široj javnosti predstaviti službeno na iznenađenju koje sprema Jäger tim u Sarajevu, 10. kolovoza.

Sakupljajte uspomene, a ne stvar, moto je Jäger tima koji se provukao i kroz ovu proslavu, te je učinio nezaboravnom za sve nazočne.