Ova pjesma najveći je favorit za finale Eurosonga

U četvrtak su otvorene kladionice za polufinalne večeri Eurosonga.

U prvoj polufinalnoj večeri najviše šanse za ulazak u finale daje se hrvatskom predstavniku Baby Lasagni.

Fanovi Eurosonga velike šanse za finale daju i Ukrajini. Što se tiče drugog polufinala, na prvom mjestu kladionica trenutno je Nizozemska, a na drugom mjestu je Švicarska koja je nedavno postala najveći favorit za pobjedu na ovogodišnjem natjecanju.

Baby Lasagna više nije prvi favorit Eurosonga

Nizozemska je već ranije privukla pažnju pjesmom Europapa kojom će je ove godine predstavljati Joost Klein. Ova je pjesma po izlasku postala veliki hit na internetu, a Nizozemska je potom na kladionicama skočila za nekoliko mjesta.

Pjesma je na službenom YouTube kanalu Eurosonga objavljena prije mjesec dana i do sad je skupila 17 milijuna pregleda. Nijedna pjesma koja je objavljena u tom periodu ili ranije ove godine Nizozemskoj nije ni blizu. Obožavatelji pišu da je ovo “bolestan” broj pregleda u tako kratko vrijeme. “Ovo je nevjerojatno, odlična pjesma”, navode u komentarima. Kladionice Joostu trenutno daju 9 posto šanse za pobjedu, javlja Index.hr.

Podsjećamo, stihovi pjesme Europapa su pismo Joosta pokojnom ocu koji je preminuo od raka i rekao mu da nema granica za ono što može postići.

Europapa govori o siročetu koje putuje Europom (i izvan nje) kako bi pronašlo sebe i ispričalo svoju priču. Isprva ga ljudi ne prepoznaju, ali on nastavlja grabiti svaku priliku da bude viđen. Pjesma je posveta mom ocu. Odgajajući me, prenio mi je širok pogled na svijet, izjavio je Klein.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Promovira kriminalnu organizaciju “EU” kao kontinent Europu. Mislio sam da se tu, na toj manifestaciji, promovira svoj jezik i svoju drzavu. Ocigledno je to proslost, sto je desetljecima bilo normalno. A ovo je sve sada u rukama politicke anti-krscanske kabale.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.