Ova igra će biti najotvorenija simulacija života do sada

Kao što je obećano, Paradox Interactive objavio je dodatne informacije o svom novom projektu Life By You koji je odmah izazvao veliku pažnju igrača.

U prvom redu onih koji uživaju u Simsima i sličnim igrama zabavljajući se upravljanjem životima čitavih obitelji, no Life By You bi po svemu mogao premašiti sve što smo na tu temu do sada zaigrali.

U dodatnom otkrivanju svega što u igru planiraju uvrstiti, autori su naveli svu silu mogućnosti od dizajniranja i izgradnje domova, pa čak i čitavih naselja, detaljnog kreiranja likova zajedno s njihovim osobnostima i vođenja smislenih razgovora s ostalim likovima u igri, pa do zasebnih alata koji će omogućiti stvaranje dodatnih sadržaja.

Poseban naglasak autori stavljaju na izravnu kontrolu likova, jer iako i dalje vodimo likove iz trećeg lica, moguće je “uskočiti” u njihova virtualna tijela i na taj se način, prema mišljenju developera, bolje povezati s njima na “emocionalnom nivou”, u čemu će dodatno pomoći i smisleni razgovori umjesto nerazumljivih čavrljanja i kojekakvih znakova koji su “simulirali” emocije.

Life By You sa svojim suvremenim stilom, stvarnim jezikom i nepredvidljivom slobodom izražavanja predstavlja evoluciju životnih simulacija, nadodaje Rod Humble, generalni menadžer Paradox Tectonica koji na igri rade.

Humble je u Paradox stigao nakon vođenja Linden Laba, tvrtke koja potpisuje Second Life, a prije toga je obnašao dužnost izvršnog predsjednika EA Playa i tijekom svog mandata isporučio je na tržište drugi i treći nastavak The Simsa.

Prema planu, Life By You ćemo zaigrati u razvojnoj inačici 12. rujna putem Steama i Epic Games Storea, a u neko doba je moguće da zaživi i na ostalim platformama.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.