Otvorene prijave za jedan od najvećih ženskih sportsko-rekreativnih događaja u BiH

Otvorene su prijave za jedan od najvećih ženskih sportsko-rekreativnih događaja, tradicionalnu dm žensku utrku.

Sedma po redu utrka ove godine bit će održana 1. lipnja 2024. s početkom u 11:00 sati.

Sve zainteresirane natjecateljice trčat će dobro poznatu rutu dugu 5 kilometara na sarajevskom Vilsonovom šetalištu. Broj sudionica je ograničen, a prijave su otvorene od 8. do 25. travnja, putem web stanice www.dm-zenskautrka.ba. Kotizacija iznosi 13 KM.

Utrka će imati i dodatnu vrijednost: Sudjelovanjem u utrci podržava se donacija higijenskih uložaka ženama u BiH.

Kao dugogodišnji zagovornik zdravog života i bavljenja sportskim aktivnostima, dm je ponosan što će ponovno organizirati dm žensku utrku. Ove godine, sudionice utrke zajedno će trčati na Vilsonom šetalištu i još jednom pokazati da možemo i trebamo brinuti o fizičkom, ali i mentalnom zdravlju. Sudjelovanje u dm ženskoj utrci je prilika i da se pomogne zajednici: Ove godine posebni fokus stavit ćemo na menstrualno zdravlje žena, kazala je Ajla Hadžić, menadžerica Marketinga u dm-u.

Prvih deset najbržih trkačica osvojit će medalje i bit će nagrađene dm poklon karticama. Za pobjednicu 7. dm ženske utrke nagrada je dm poklon kartica u vrijednosti od 400 KM, za drugoplasiranu dm poklon kartica u vrijednosti od 300 KM, dok je za treće najbolje vrijeme namijenjena poklon kartica u vrijednosti od 200 KM. Trkačicama koje se plasiraju od 4. do 10. mjesta bit će uručene dm poklon kartice u iznosu od 50 KM.

Preuzimanje startnog paketa u kojem se nalazi dri-FIT majica i startni broj bit će moguće prilikom registracije na dan utrke do 10:00 sati, kao i 30. svibnja 2024. u razdoblju od 17:00 do 19:00 sati i u 31. svibnja 2024. u razdoblju od 10:00 do 19:00 sati. Sve sudionice će nakon istrčane utrke dobiti i poklon – ceker s proizvodima dm-a i partnera.

Sedma dm utrka svoja vrata otvorit će već od 9:30 sati, a sve do 14:00 sati nazočni će uživati u zabavi na otvorenom, zdravim zalogajima i poklonima partera. Kompanija dm je i ove godine mislila na najmlađe koji će se moći zabaviti u dječjem kutku.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.