Otvoren skijaški centar "Blidinje Ski&Nature Park"

Danas je u našem parku prirode upriličeno službeno otvaranje skijaškog centra „Blidinje Ski & Nature Park“. Program je započeo u 13 sati uz nastup tamburaša i besplatnu hranu i piće. Iako su se svi nadali da će zimski uvjeti dozvoliti da isti dan bude otvorena velika staza, to se ipak nije dogodilo. No, zato su se vlasnici ski centra potrudili, te završili uređivanje ugostiteljskih objekata kako su i predvidjeli, a za sve posjetitelje otvorili su malu stazu.

Svi su istakli zadovoljstvo do sada postignutim, te se nadaju kako će skijalište napokon doživjeti ono što mu se predviđalo prije desetak godina. I organizatori su istaknuli zadovoljstvo do sada učinjenim, a nadaju se kako će ih vrijeme uskoro poslužiti kako bi mogli pustiti u rad veliku stazu.

blidinje2 blidinje3 blidinje09 blidinje06 blidinje90 blidinje80 blidinje1 blidinje5 blidinje05 blidinje04 blidinje02 blidinje01

Podsjetimo, ski centar na Risovcu počeo je s gradnjom 1996. godine, a pušten u funkciju 2001. godine. Prve godine obilježile su brojne investicije, a najznačajnija bila je izgradnja četverosjeda. Početni entuzijazam uskoro je zamijenilo sivilo i bezvlašće koje je trajalo do prije dvije godine. Promjenama u rukovodstvu parka prirode, stvari su se počele mijenjati. Prošle godine skijalište je ponovno počelo s radom, a prije par mjeseci napokon je privatizirano, što je vjerujemo dobar temelj za sigurnu i uspješnu budućnost skijališta.

Blidinje.net


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.