Otvoren dječji vrtić Koko i prijatelji u Širokom Brijegu

Od ove školske godine grad Široki Brijeg postao je bogatiji za još jedan dječji vrtić. Dječji vrtić Koko i prijatelji svečano je otvoren prošlu subotu 27. kolovoza 2016. godine. Otvorenju su nazočili mnogobrojni gosti i prijatelji, koji su imali priliku upoznati se sa prostorijama i sadržajem vrtića, koji je opremljen prema najsuvremenijim standardima.

Gosti su uživali u bogatom zabavnom programu pripremljenom za otvaranje, koji je posebno razveselio najmlađe. Veliko oduševljenje izazvali su Maša i Medo sa svojim veselim avanturama i uvijek nasmijani klaun na štulama, a trikovi mađioničara jednako su zaintrigirali i one mlađe i starije. Za veselu atmosferu pobrinuli su se i tamburaši koji su u novootvoreni vrtić donijeli pjesmu i ples.

Vrtić je smješten na Vaganu u Širokom Brijegu, a otvorenjem vrtića grad je dobio još jednu predškolsko-odgojnu ustanovu na radost mnogih roditelja i djece.

Najveća posebnost ovog dječjeg vrtića koja ga ističe u odnosu na ostale je usluga produženog boravka za djecu koja pohađaju redovnu nastavu, a koja će u prostorijama vrtića moći boraviti i nakon nastave.

Radno vrijeme vrtića je od 07:00 do 21:00 sat, a djeca će moći uživati u vrhunski opremljenim prostorijama prema najvišim standardima, te kroz igru učiti i obrazovati se po najsuvremenijim metodama, uz stalnu pratnju odgojiteljica.

Zahvaljujući otvaranju ovog jedinstvenog vrtića doprinijet će se boljoj socijalizaciji, a našim najmlađima olakšati put u nove životne avanture.

Vrtić započinje s radom u ponedjeljak 29. kolovoza 2016. godine.

(www.jabuka.tv)