Otkriveni 'lažni bombaši' koji su uznemiravali Mostarce

U noći sa subote na nedjelju mostarska policija primila je čak četiri anonimne dojave o podmetnutim eksplozivnim napravama u u ugostiteljskim objektima u Mostaru. I ovoga puta radilo se o lažnim dojavama kojima brojni posjetitelji noćnih klubova u posljednjem mjesecu svjedoče gotovo svakog vikenda.

Na meti “lažnih bombaša“ bili su “Drugi način“, “Oxygen“ te “Club Art“ koji se već treći put našao na meti nepoznatog dojavljivača. Zbog blizine klubu “Drugi način“ u subotu je evakuiran i klub “Golden“.

Kako doznaje portal vijesti.ba MUP HNŽ radi na rješavanju ovog slučaja, i već su pod sumnjom da su počinitelji ovog djela privedene dvije osobe. Kako doznajemo radi se o Stefanu Buliću (20) iz Mostara, te Alenu Aliću (23) iz Donje Drežnice koji je pozive obavljao iz mostarskog zatvora. Inače, Alić je u KPZ Mostar na izdržavanju kazne od od četiri godine i šest mjeseci zatvora zbog zbog krivičnih djela razbojništva i krađe.

Također, kako doznajemo, mostarske ugostitelje su prethodni događaji ponukali da od nadležnih zatraže izmjene Zakona koji regulira ovo pitanje, a s tim u vezi pokrenuta je i procedura oko uredbe Zakona, sve s cilljem sigurnosti građana i objekata.

(www.vijesti.ba)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.