Otkriveni detalji o zadnjim epizodama GOT-a: Mogli biste se razočarati

Obožavatelji “Game of Thronesa” ili “Igre prijestolja” ne mogu dočekati početak emitiranja posljednje, osme sezone te megapopularne serije, a svako malo cure novi detalji o epizodama koje mnogi čekaju kao ozebli sunce.

Sad se otkrilo koliko će trajati svaka od ukupno šest epizoda i neki bi mogli biti razočarani.

Naime, unatoč najavama da će svaka epizoda trajati više od sat vremena, pa čak i da je minutažno riječ o “šest filmova”, to ipak neće biti tako, prenosi Index.hr.

Prve dvije epizode trajat će kraće od sat vremena, a trajanje ostalih bit će oko sat i 20 minuta.

HBO je objavio datume emitiranja i trajanje svake epizode:

Sezona 8, epizoda 1
Datum: nedjelja, 14. travnja

Trajanje epizode: 54 minute

Sezona 8, epizoda 2
Datum: nedjelja, 21. travnja

Trajanje epizode: 58 minuta

Sezona 8, epizoda 3
Datum: nedjelja, 28. travnja

Trajanje epizode: 1:22

Sezona 8, epizoda 4
Datum: nedjelja, 5. svibnja

Trajanje epizode: 1:18

Sezona 8, epizoda 5
Datum: nedjelja, 12. svibnja

Trajanje epizode: 1:20

Sezona 8, epizoda 6
Datum: nedjelja, 19. svibnja

Trajanje epizode: 1:20

Prema ovome, najduža epizoda bit će treća, a sveukupno trajanje svih epizoda je sedam sati i 12 minuta. I dok se neki žale, drugi su zadovoljni minutažom.

U trećem dijelu posljednje sezone odigrat će se bitka koju su producenti najavili kao najveću u povijesti televizije. Gotovo cijela epizoda bit će posvećena samo toj bitki, a trajat će oko sat vremena, rekao je ranije glumac Vladimir Furdik u intervjuu za mađarski Sorozat Wiki pa se čini da će upravo zbog toga treća epizoda trajati najduže.

Valjda je ok ako budu dobre epizode, ali nekako sam se nadao da će biti sat i pol svaka, Rođendan mi je 14. travnja, mislila sam da ću dobiti više od pišljivih 58 minuta, Ok, nakon prve dvije nas čeka gledanje filmova, bili su neki od komentara na internetu.

Obožavatelji su čekali više od godinu dana da bi doznali što ih čeka u novoj sezoni, najiščekivanijoj dosad. Nedavno je izašao i trailer koji počinje scenom u kojoj Arya Stark govori Znam smrt. Ima mnogo lica, pa se čini da obožavatelje u ovoj sezoni čeka još više smrti.

(www.jabuka.tv) Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.