Otkrijte što njegove bivše veze govore o njemu

Prethodne veze obično puno toga mogu otkriti o tome kakav je vaš novi izabranik. Bez obzira je li mu neka prije vas slomila srce, ne može se vezati ili je varao, njegova romantična povijest može vam otkriti korisne detalje o tome što od veze možete očekivati.

Serijski monogamist

Ovaj muškarac voli biti voljen – i nije ga strah vezati se. Ipak, skakanje iz jedne ozbiljne veze u drugu može biti znak nesigurnosti ili straha od samoće.

Njega su varale

Muškarac kojega je u prošlosti djevojka/žena varala, vrlo će vjerojatno imati problema s povjerenjem. Možda će se teško otvarati budućim djevojkama iz straha da mu neka opet ne slomi srce.

Početnik u ozbiljnim vezama

Ovaj tip muškarca mogao bi biti jako izbirljiv ili se bojati odbijanja. Kod prvog problema mogao bi podviti rep i otići, jer ne razumije da veze zahtijevaju puno truda.

Poznati ženskar

Čak i ako njegovim nonšalantnim stavom to možda ne možete prepoznati, on vas vidi samo kao još jedan postignuti bod. On je spreman donijeti vino, večeru, spavati s vama i onda vas – ostaviti.

On je varao

Premda njegova povijest varanja u prošlim vezmama ne znači da će prevariti i vas, pitajte ga što ga je u prethodnim vezama navelo na to. Ako ne navede razlog i prethodno se nije potrudio da promijeni situaciju, velike su šanse da će to učiniti opet.

Povijest veza s velikim krizama

Muškarac s beskonačnim pričama o depresivnim ili nasilnim bivšim curama, očito voli takve cure jer uživa u drami, voli se osjećati nadmoćnim ili vjerovati da ih može spasiti. Vjerojatno će ili od muhe praviti slona i stalno vas pokušavati razljutiti ili će vas ostaviti iste sekunde kad mu postane dosadno.

Nova-stara cura

Muškarac koji stalno prekida i miri se s istom curom ne zna što želi. Nesposoban je donijeti odluku i držati je se, što otkriva da je tip koji se nikada u potpunosti neće obvezati i priuštit će vam pregršt emocionalnih previranja.

Razvrgnuo je zaruke

Otkazivanje vjenčanja ne znači odmah da je loš tip. Ako ga veza nije ispunjavala, otkazivanjem vjenčanja vjerojatno je učinio dobru stvar. Ipak, ne bi bilo loše pitati ga zašto se uopće zaručivao – odgovor će vam vjerojatno puno toga otkriti.

Razveden je

Biti razveden više nije stigma, ali zašto i kako je došlo do razvoda može puno otkriti o njegovom karakteru. Prije nego stvari između vas postanu ozbiljne, raspitajte se o njegovom bračnom brodolomu….i budite sigurne da je razvod konačan.

Supruga/cura ga je nedavno ostavila

Muškarac kojega je supruga/cura nedavno ostavila mogao bi još uvijek biti ogorčen ili osjećati posljedice slomljenog srca. U svakom slučaju, ego mu je na niskim granama. Morat ćete saznati koji su njezini razlozi bili, ali koji god bio odgovor, nosit će teret prošlosti barem još neko vrijeme.

Nikada nije bio oženjen

Muškarac s 37 godina bez bračne prošlosti možda još uvijek nije naletio na pravu; muškarac od 47 godina koji se nikada nije ženio vjerojatno je zakleti neženja. Godine su tu svakako bitan faktor, ali ako nikada nije bio u braku ili u dužoj vezi, ne očekujte da će vas tako brzo zaprositi.

Izlazi s mlađima

Bez obzira izlazi li s duplo mlađim ženama jer to godi njegovom egu ili voli da su stvari zabavne i lagane, muškarac koji stalno bira mlađe nije zainteresiran za one svoje dobi. Možda je samo zainteresiran da ima trofej za pokazivanje, boji se obveze ili ima problema s kontrolom. (Magazin.hr)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.