Otišla na operaciju zbog užasnih bolova pa se vratila s priborom u leđima

Sevgi Sullerli (34) je prije šest godina bila na operaciji diska u privatnoj bolnici u Turskoj.

Operacija je trebala smanjiti njezine užasne bolove, ali simptomi su se samo pogoršali. Kroz godinu dana je jedva stajala na nogama i nije mogla brinuti o djeci.

Nisam se mogla brinuti o djeci pa sam se preselila mami da mi pomogne. Otišla sam u istu bolnicu gdje sam operirana napraviti snimku kralježnice, ali su mi rekli da me leđa bole od šavova, rekla je mama Sevgi.

Ipak, stvari su se promijenile nakon što je na televiziji vidjela emisiju o pacijentima u kojima je nakon operacije ostao pribor. Počela je preispitivati svoju operaciju i oporavak.

Kada bih prolazila pored detektora metala uvijek je pištao, iako nisam imala nikakve metalne predmete na sebi. Jednog dana sam stigla doma i stavila sam magnet na leđa. On je ostao stajati. Bila sam zbunjena i ponovno sam otišla u bolnicu reći doktoru što se događa, a on mi je potvrdio da imam metalni predmet u leđima, ispričala je za Mirror.

Rekli su joj kako se vjerojatno radi o dijelu igle ili skalpela, a Sevgi ih je odlučila tužiti. Sada je čeka ponovna operacija na kojoj će joj ukloniti metal.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.