Otac spavao pred bolnicom 25 dana čekajući da mu maleni sin ozdravi

Michael Walsh (35) živio je dvadeset i pet dana u šatoru u Queens Square Gardenu u Londonu gdje je njegov sin Liam bio u bolnici. Liam je rođen sa samo 700 grama, a srce mu je naraslo samo 20 posto. Prvih sedam mjeseci života proveo je u bolnici, prenosi unilad.co.uk.

Hrabri dječak je preživio sedam operacija i prestanak kucanja srca na čak 43 minute. Michael kaže: Bolnica mi je ponudila da budem u kući blizu bolnice s ostalim roditeljima pacijenata, ali nisam bio u stanju. Morao sam biti što bliže sinu, pa sam uzeo šator i spavao pred bolnicom. To je trajalo nekih 25 dana.

Svakog jutra Michael bi kupio doručak za sve koji su također spavali na ulici prije nego bi otišao vidjeti sina koji sada ima 18 mjeseci i bolje je neko ikad.

Nakon što je doveo sina kući, Michael čiji su mlađi braća blizanci profesionalni boksači, i sam je ušao u ring kako bi skupio novac za bolnicu gdje se Liam liječio.

Ne mogu riječima opisati što je ta bolnica sve učinila za mene. Jedan period Liam je imao rupu u prsima i mogao sam vidjeti pluća i lupanje srca. Nitko nije napravio ništa ljepše za mene od brige da moj sin preživi nakon toga.

U ponedjeljak, 16. prosinca Michael je pobjedio u prvoj boksačkoj borbi u četiri godine. Do sada je skupio 3342 tisuće funti (30 315 kuna), a cilj mu je 5000 funti (45 355 kuna).

Liam je najhrabriji i najsretniji dječak kojeg znam., rekao je Michael.

(www.jabuka.tv) 

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.