Oružane snage BiH traže novih 350 vojnika

Ministarstvo obrane BiH u četvrtak je objavio Javni oglas za prijem vojnika u profesionalnu vojnu službu u Oružane snage BiH.

Radi se o 18. klasi mladih vojnika, a planiran je prijem 350 mladih vojnika.

Proces odabira će se izvršiti na objektivan i transparentan način, na osnovu potencijala i uspjeha koji kandidati koji pokažu na testiranjima, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva obrane BiH.

Prema dosadašnjim iskustvima, pokazalo se da su mladi vojnici Oružanih snaga BiH među najsposobnijim i najbolje obučenim u regiji, te se i od ove klase budućih vojnika očekuje da budu sposobni da se iznesu s brojnim izazovima i da svoje vještine iskoriste u zaštiti i podršci svim narodima i građanima u BiH, navodi se u priopćenju.

Istovremeno, služba u Oružanim snagama BiH, donosi i mogućnosti napredovanja, na osnovu vlastitih zasluga i rezultata koji se ostvare tijekom službe.

Ministarstvo obrane BiH poziva zainteresirane kandidate, koji ispunjavaju opće i posebne uvjete oglasa, da se prijave na Javni oglas za prijem vojnika u profesionalnu vojnu službu u Oružane snage BiH, koji je objavljen na službenoj internet stranici Ministarstva obrane BiH.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.