Organizatori zadovoljni: Sve spremno za veliko finale MNL MZ na Pecari – Jabuka.tv

Organizatori zadovoljni: Sve spremno za veliko finale MNL MZ na Pecari

Konferencija za medije uoči finalne utakmice Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega – Ožujsko 2018. održana je u prostorijama NK Široki Brijeg.

Konferenciju je organizirao Športski savez Grada širokog Brijega, a sudjelovao je predsjednik Saveza Ivan Zeljko te predstavnici Desne Obale i Jara.

U Športskom savezu jako smo zadovoljni ovogodišnjom MNL MZ Grada Širokog Brijega. Svi smo bili svjedoci da je u početku bila nešto slabija posjećenost, ali igre hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ostavili su traga na ljudima. Ipak, utakmice u završnoj fazi bile su ispunjene do posljednjeg mjesta, a cjelokupna organizacija i igre na terenu te ponašanje na tribinama na zadovoljavajućoj razini, rekao je Ivan Zeljko, dodavši da očekuje i veliku posjećenost na samom finalu na Pecari.

Kako je objasnio predsjednik širokobriješkoga Športskoga saveza, utakmica će trajati 2 x 40 minuta. Svaka momčad moći će prijaviti 22 igrača, broj izmjena je neograničen, ali nema povratka u igru nakon zamjene igrača.

Navijači MZ Jare bit će smješteni na sjevernoj tribini, a navijači MZ Desna obala bit će na južnoj tribini.

Ante Kolobarić, trener Desne obale istaknuo je da je momčad spremna te je pozvao navijače da dođu u što većem broju na južnu tribinu.

Momci su spremni, odradili smo nekoliko treninga pa dalje što Bog da, rekao je Ante Kolobarić.

Predsjednik širokobriješkoga Sportskoga saveza s predstavnicima i vođama momčadi Desne Obale i Jara

Momčad Jara nekoliko je treninga odradila na Mostarskom blatu.

Funkcionirat će to. Veliki nogomet je drugačiji, ali trudit ćemo se da sve bude što bolje. Pozivam navijače da dođu na Pecaru, a sve one koji žele da svrate na feštu kod Osnovne škole u Jarama, rekao je Igor Gilja, trener momčadi Jara.

Predstavnici mjesnih zajednica istaknuli su da je i organizacijski dio odrađen na visokoj razini i sve je spremno za dugo očekivano finale, koje za obje momčadi puno znači. Jare su u finalu nakon 40 godina, a Desna Obala prvi je put u mogućnosti osvajanja ovog natjecanja.

Predsjednik Športskoga saveza Grada Širokog Brijega u zaključku je istaknuo i da se doista radi o najboljoj i najorganiziranijoj malonogometnoj ligi u Hercegovini, što valja zahvaliti sponzorima i širokobriješkim gospodarstvenicima koji podržavaju Ligu.

Usto, Zeljko je dodao da će – unatoč medijskim napisima – i u sljedećim godinama finala ovog natjecanja možda biti igrana na Pecari, odnosno da će Savez uskoro donijeti konačnu odluku o tome.

Utakmica počinje u petak u 18:30 sati, a pobjednik će predstavljati Grad Široki Brijeg na završnici Lige Hercegovine čiji je domaćin Grad Mostar.

(www.jabuka.tv)


19 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.