Opuzenski Neretvanac predstavio sjajan projekt Sportsko-rekreacijske zone

Svijetla je budućnost pred NK Neretvancem iz Opuzena kao i njihova Akademijom.

Mnoštvo mladih talentiranih igrača u prvoj momčadi te visoko mjesto na ljestvici sigurno nas neće uspavati te zajedničkim snagama idemo dalje u nove izazove i projekte. Kako je infrastruktura jako bitna karika za igranje i trećih liga ali i onih više na dobrome smo putu da budemo dio nogometne elite s vlastitim modernim novim stadionom, navode iz Opuzenskog trećeligaša.

Projektna dokumentacija je gotova i radi se na fazi ishođenja građevinske dozvole odličnog projekta na izgradnji i uređenju Sportsko – rekreacijske zone u našem Opuzenu.

Površina zahvata obuhvaća oko 8.000 m2. Vrijednost projekta je oko 9.000.000,00 kuna (oko 2,34 milijuna KM)

Projekt će obuhvatiti sljedeće:

Sportski tereni i nogometno igralište 105×70 m s tribinom za gledatelje širine 10 m objektom za prateće sadržaje koji obuhvaćaju klupske i društvene prostorije sanitarne i pomoćne prostore te vanjske sprave za vježbanje (street workout).

Uz teren i cjelokupnu zonu sljedeće:

Opremljenost zajedničkom osnovnom infrastrukturom i to prometnicom u površini od 315 m2 s parking prostorom površine 3.085 m2, nogostupima, javnom rasvjetom, vodovodom, kanalizacijom, elektroenergetskom i telekomunikacijskom infrastrukturom, uređenim javnim zelenim površinama.

Ponosni smo i na naše nogometne partnere HNK Hajduk Split, NK Široki Brijeg te AS Međugorje i naša obveza je pratiti korak kako za modernim nogometom tako i za infrastrukturom. Grad Opuzen kao strateški nositelj projekta napravio je odlično rješenje za našu budućnost, ali i budućnost naše djece te smo ponosni smo na svaku rečenicu napisanoga teksta i na
svaki kvadrat budućeg projekta, navode iz NK Neretvanca.

[#infrastruktura] ❗️ Izgradnja i uređenje Sportsko – rekreacijske zone u Opuzenu❗️

Više o svemu na:…

Objavljuje NK Neretvanac OpuzenČetvrtak, 6. svibnja 2021.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.