Opet dvije utakmice u finalu Kupa BiH

U finalu Kupa BiH od sljedeće sezone ponovno će se igrati dvije utakmice umjesto jedne, što je bio slučaj u prethodne tri sezone.

Odlučeno je tako u srijedu na 24. sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH održanoj u srijedu u Trening centru NS BiH u Zenici svega nekoliko sati prije finala Kupa BiH između Zrinjskog i Veleža.

Izvršni odbor je usvojio prijedlog propozicija za natjecanje Premijer lige i završnice Kupa BiH s minimumom medicinskih zahtjeva za sezonu 2023./.24., kao i kalendar natjecanja Premijer lige, završnice Kupa, te Premijer omladinske lige za U-15 i U-17 selekcije za sljedeću sezonu.

Usvojene su propozicije za ženska premijerligaška natjecanja, i to Premijer ženska liga BiH i završnica Kupa BiH, kao i Premijer ženske lige BiH za kadetkinje (U-17) u takmičarskoj sezoni 2023/24.

Utvrđeni su programski ciljevi NS BiH za novi četverogodišnji ciklus “FIFA Forward 3.0″ programa, kojim se podržava razvoj nogometa na globalnoj razini.

Na dnevnom redu sjednice prezentirana je informacija o aktivnostima vezanim za sljedeće utakmice ”A” reprezentacije Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za EURO 2024. protiv reprezentacija Portugala (Lisabon, 17. lipnja 2023. godine) i Luksemburga (Zenica, 20. lipnja 2023. godine).

Dupla kruna: Zrinjski uzeo Kup gradskom rivalu Veležu

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.